Grønnere tilbehør til middagen

Grønnere tilbehør til middagen

Ferdige grønnsaksblandinger gjør det enklere å spise grønnere i en hektisk hverdag. Hva med en blandet salat som er vasket og spiseklar, eller ferdigkuttede grønnsaksmikser til wok? Vi har utvalget.

Er du usikker på hva du skal ha til middag? La grønnsakene vise vei. En salatblanding kan bli en god salat, gjerne med kuttet frukt, nøtter og nygrillet kylling eller halloumi. Wokgrønnsaker kan bli en spicy wok med kylling, svin eller laks. Råkost er perfekt til fiskekakene. 

Raskt og enkelt med ferdige grønnsaksblandinger

I grønnsakshyllene finner du alt fra ferdigkuttede, friske grønnsaker, ferdigblandede salatmikser til enhver anledning, vaskede salater og tilbehør som kun trenger å varmes.

Det meste av jobben er allerede gjort, slik at det er enkelt å spise nok grønnsaker i en hektisk hverdag. 

Friske salater

I tillegg kan du velge blant en rekke ulike nøttetyper, tørket frukt og frø som enkelt kan strøs i salat, supper eller annet tilbehør.
I serien "Dryss på" finner du tørket frukt, nøtter og frø  som passer godt som topping. I serien "Dryss på" finner du tørket frukt, nøtter og frø som passer godt som topping.

Reduserer matsvinn

Ferdigkuttede, og ferdiglagde, grønnsaksblandinger fra Grønn&Frisk blir laget av alle typer grønnsaker. Også de som ser litt rare ut, eller er større enn vanlig, og dermed er vanskelige å selge i sin opprinnelige form.

I stedet blir de foredlet og forvandlet til spennende nye produkter. 

Emblem
Visste du at ferske, ­ferdigkuttede ­salater i pose kan ­bidra til å redusere matsvinn? ­Siden ­alt som er i ­salatposene kan ­spises, er det ingen grunn til at det skal være noe matsvinn hos deg. Ferske salater er bra for deg og bra for miljøet!

Hvorfor plast som emballasje?

Frukt og grønt er ferskvarer, og derfor pakkes produktene i et beskyttet miljø og i spesialposer som puster. Det bidrar til at innholdet holder seg lengre.

Når grønnsaksblandingene holder seg lenger, betyr det at du fremdeles kan spise den opp selv om du kanskje glemte å ha den til middag i går... eller i forrige uke. 

Hvorfor så mye plast som emballasje?

Hvorfor så mye plast som emballasje?

Mange lurer på hvorfor så mye frukt og grønt er pakket i plast. Kan vi ikke ha løsvekt eller papir? Her får du svarene. Les også om vårt arbeid med å kutte plast.