Roastbiff til enhver anledning – 5 gode oppskrifter

Roastbiff til enhver anledning – 5 gode oppskrifter

Roastbeef smaker kjempegodt i tynne skiver på ferskt brød til lunsj, og på tapasbordet. Den kan også spises helstekt med godt tilbehør. Her er fem oppskrifter på roastbeef til alle anledninger.

Vi gir deg 5 gode tips til hvordan du kan servere roastbiff. Du får alltid kjøpt god roastbiff i våre butikker. Dersom du ønsker å lage roastbiff selv fra bunnen, finner du oppskrift på det her. 

Roastbiffsmørbrød

Smørbrød med roastbiff er en klassiker på koldtbord, men er like godt til helgefrokosten. Gjør det enkelt med en god remulade, rødløk i ringer og kapers. Eller prøv oppskriften under som løfter smørbrødet et hakk. 

Oppskrift på roastbiffsmørbrød med kapers og rødløk finner du her!

Du får alltid kjøpt nyskåret roastbiff i ferskvaredisken vår og på nett

Helstekt roastbiff med hasselbackpoteter og soppstuing

Hva med roastbiff til søndagsmiddag?  La roastbiffen spille hovedrollen, og server den i tykke skiver med  godt tilbehør. Stek kjøttet i stekeovn på 120 grader, ta ut allerede ved 54 grader, og la det hvile i minst 30 minutter mens du lager tilbehøret.

Roastbiff som enkel tapas

Denne tapasretten med roastbiff, poteter og små, søte tomater er perfekt på koldtbordet og til tapaskvelden. Bruk gjerne perlepoteter for ekstra god smak.

Pastasalat med roastbiff og sprø grønnsaker

Dette er en perfekt oppskrift på en enkel hverdagsmiddag. Med roastbiff fra ferskvaredisken er middagen klar på under 20 minutter, og sammen med syltet rødløk og grønnsaker har du en enkel og mettende rett med fantastisk smak. Oppskriften finner du her!

Roastbeef er best fersk, så husk å ikke kjøpe mer enn du trenger!

Ostesmørbrød med blåmuggost,roastbiff, småløk og sennep

Har du rester av roastiff? Lag et luskuriøst ostesmørbrød med en skarp blåmuggost, sylteagurk, småløk og raostbiff.