Rask og enkel burger

Rask og enkel burger

En god burger trenger ikke ta lang tid å diske opp! Vi har samlet våre beste oppskrifter, tips og tilbehør til raske og enkle burgere som passer perfekt til hektiske hverdager - eller når du bare har lyst på en kjapp middag som også smaker godt.

Enkel burger for hele familen

Barnevennlige favoritter for hektiske hverdager. Velg gjerne grove burgerbrød og fargerike grønnsaker for en litt sunnere hverdagsburger. 

Raske hverdagsburgere

Hos MENY finner du både rå og ferdigstekte hamburgere, samt fiskeburgere og karbonader som du kan kjøpe varme og kalde. Kjøp med burgerbrød, en god dressing og en ferdig salat, så er middagen klar på 10 minutter.

Kjøp ferdigstekte, varme burgere fra varmmatdisken i din lokale MENY-butikk. Her finner du også ferdige hamburgere i brød som er klare til å spises.

Nye smakskombinasjoner

Selv om du ønsker å gjøre det enkelt ønsker vi å tipse om å prøve en ny saus, en ny ost, et nytt burgerbrød eller annen topping du ikke pleier å ha i handlekurven. Kanskje oppdager du en ny favoritt.

Det beste tilbehøret til burgeren

En hamburger kan toppes med mye godt, og aller best er hjemmelaget tilbehør. Syltet rødløk er blitt en stor favoritt, prøv deg frem i en verden av oster, server hjemmelaget coleslaw eller søtpotet fries. Vi har alle oppskriftene du trenger.