Dette er matnyhetene for våren 2022

Dette er matnyhetene for våren 2022

Publisert 31. januar 2022 Oppdatert 4. mars 2022
Vårens nyheter er på vei til butikk! Av matnyheter innenfor dagligvare kan du glede deg til flere spennende nykommere innenfor snacks, nye vegetar skatter, spennende smaker på drikke og gourmetprodukter som garantert blir nye favoritter.
Utvalget i butikk vil variere fram til slutten av februar - da skal alle nyhetene ha kommet ut i butikkene.

KOS OG SNACKS

Det viktigste først. Hva skal vi kose oss med utover våren mens vi venter på varmen?

Sjokolade

Freia kommer med en herlig kombinasjon av søtt og salt; Melkesjokolade med popcorn, mais og havsalt. NAM!

Freia introduserer også Sjokoloops som er cruchy kjeks med sjokoladebiter og sjokoladetrekk. Eldorado kommer også med en ny kjeks til sitt sortiment; Safari kjeks med Cookie Dough. 

Se utvalget av nyheter
Freia Melkesjokolade med popcorn, mais og havsalt Freia Melkesjokolade med popcorn, mais og havsalt

Chips og nøtter

Orange is the new snack! Maarud kommer med en veldig spennede nyhet; Potetgull med søtpotet og havsalt. Sørlandschips lanserer også en spennende variant med Jalapeño og creme fraiche. Så kommer det to nøttemikser fra Eldorado, Nøtter søt og salt  og Cashewnøtter med Jalapeño.

Idyll plantebasert fløteis med salt karamell Idyll plantebasert fløteis med salt karamell

Iskrem

Hva blir sommerens iskremfavoritt? Hennig Olsen sin iskrem Svalbard gjør comeback. Peanøttis med karamellsaus og salte peanøtter dyppet i sjokolade. I tillegg kommer en ny smak fra idyll som er plantebasert iskrem; Idyll Salt Karamell. Vi gleder oss også til en ny Creme-variant; Creme Pistasj og en tørsteslukker Friskis med fersken.

Se utvalget av nyheter
Jordan lanserer Change, en manuell tannbørste med utskiftbart hode Jordan lanserer Change, en manuell tannbørste med utskiftbart hode

BÆREKRAFT

Nå er det full fokus på bærekraft, også på nyheter. Jordan lanserer Change, en manuell tannbørste med utskiftbart hode. Du sparer 82% plast hver gang du skifter hode på tannbørsten i setdet for å kjøpe helt ny børste.

Et allerede kjent bærekraftsmerke er Klar. Nå lanseres det også Klar hårpleieprodukter; sjampo og balsam som er vegansk og svanemerket med emballasje av 100% resirkulerbar plast.  

Prøv noen av våre mer bærekraftige nyheter

Nye avfallsposer

Unik kommer også med nye avfallsposer av 100% gjenvunnet plast. Hurra for en mer bærekraftig utvikling!

Se utvalget av nyheter
Sukkerfri Fanta med mango og sukkerfri Coca-Cola med lime Sukkerfri Fanta med mango og sukkerfri Coca-Cola med lime

DRIKKE

Hva skal vi slukke tørsten med i sommer? Her kommer det flere spennende nyheter

Mineralvann

Coca-Cola Company lanserer Fanta Mango uten sukker. Denne har mange ventet på og er en tropisk nytelse på varme dager. Det kommer også en ny variant i Coca-Cola-sortimentet; Coca-Cola Uten Sukker Lime

En annen tropisk nyhet kommer fra Farris som lanserer Farris frus Tropiske Drikker. Dette er en helt ny serie fra Farris med enda mer smak, helt uten sukker og kalorier.

Dette var matnyhetene hos MENY - våren 2021

Dette var matnyhetene hos MENY - våren 2021

Vårens nyheter er på vei til butikk! Av matnyheter hos oss kan du glede deg til spennende sauser, middager som bare skal varmes, magiske iskrem-nyheter og gourmet-nyheter som garantert blir nye favoritter.

Kaffe

En nyhet mange har ventet på er kaffekapsler fra Evergood! De passer til Dolce Gusto og Nespresso system. Kaffekapslene lanseres i to varianter til begge system; Classic og Dark Roast.

 

Coffee Of The World kommer med en Limited Edition kaffe dyrket i fruktbare områder i Andesfjellene. Kaffen heter Suarez Colombia. 

Evergood kaffekapsler i to pakningsstørrelser Evergood kaffekapsler i to pakningsstørrelser

Annen drikke

En spennende plantebasert nyhet er Gryr Havredrikk, den første laget av norsk havre og den eneste som er tilsatt jod. Frisk, mild og god smak og lavt fettinnhold. Kommer i to varianter; naturell og fyldig. Et fint tilskudd til vegetar-segmentet.

Videre kommer det en spennende ny Biola med smak av Eple og Guava. Denne er Limited Edition. Sist men ikke minst vil vi fremheve to nye varianter fra Fun Light; den rosa og den grønne. Innholdet må du smake deg til selv.

Plantebasert  Gryr Havredrikk, den første laget av norsk havre Plantebasert Gryr Havredrikk, den første laget av norsk havre

Se utvalget av nyheter

MIDDAG

Innenfor middag kommer det mange spennende nyheter

Kjøtt, fisk, kylling og Vegetar

Lerstang kylling lanserer saftig spiseklar kyllingfilet. Her er kvaliteten høy og dyrevelferdet ivaretatt og kyllingene lever på soyafritt fôr. Videre kommer det en spennende nyhet fra Folkets; Porchetta i stekepose! Resultatet er saftig, smakfullt og knasende sprø svor.

Saftig, smakfull Porchetta fra Folkets  i stekepose gir garantert sprø svor Saftig, smakfull Porchetta fra Folkets i stekepose gir garantert sprø svor

Vi har også lyst til å trekke frem en spennende nyhet med orientalske smaker fra Jacobs Utvalgte; Gyoza med kylling eller reker, klar til å varmes. Kanskje en ny favoritt?

 Så må vi nevne MENYs egen Falaffel Bowl med bakt søtpotet, paprika og hummus. Det kan være fint med en kjøttfri dag iblant? 

Middagstilbehør

Hørt om egg på flaske? Nå får du flytende egg på flaske fra Eldorado. Perfekt til omeletter, eggerøre, pai og bakverk.

Det plantebaserte merket Gryr kommer med revet ost, perfekt til pizza, toast og taco. Eldorado lanserer to nye produkter til sitt økologiske Go Eco sortiment; sorte bønner og røde linser.

Til slutt vil vi nevne et nytt pølsetilbehør som vi tror vil fenge; Eldorado Sprøstekt Løk med BBQ-smak 

Nyheter våren 2022: Mer miljøvennlig og plantebasert

Nyheter våren 2022: Mer miljøvennlig og plantebasert

Ønsker du å ta bedre miljøvalg i matbutikken, er flere av nyhetene som nå kommer i MENY noe for deg. Og er du blant de stadig flere som sverger til plantebaserte alternativer, kan du også glede deg.

FROKOST

Gi dagens viktigste måltid et løft! Skyr lanserer en ny smak på sin mousseyoghurt; Skyr Luftig Tropisk med ananas, banan og mango. Også Din Skyr kommer med en ny limited edition smak; solbær og vanilje.

Har du smakt Røros Yoghurt? Denne økologiske yoghurten med ekte vanilje er en mild og kremet nytelse, men ikke minst en av MENYs Matskatter #lokalmat.

Så må vi trekke frem et produkt vi er veldig spent på; Grilstad Jubelsalami med lakris. Tør du prøve? 

Jacobs Utvalgte dessertsaus  - håndlagde i tre smaker; solbær, karamell . mango & pasjon Jacobs Utvalgte dessertsaus - håndlagde i tre smaker; solbær, karamell . mango & pasjon

DESSERT

Vi må ha med det søte punktum også, for her kommer det endel spennende produkter:

  • Franske makroner fra Jacobs Utvalgte - seks forskjellige smaker; sitron, bringebær, eple, kaffe, haselnøtt og sjokolade. NAM!
  • Jacobs Utvalgte lanserer også noen utsøkte dessertsauser som kan løfte både puddinger og iskrem. Karamellsaus, solbærsaus og en variant med mango & pasjon.
  • Donuts fra bakehuset i mange spennende smaker som du får ferske i bakeriene våre i butikk. 

Se utvalget av nyheter