Hva er MENY Anbefaler?

MENY presenterer MENY Anbefaler, en serie produkter som tilfredstiller krav til smak, konsistens, utseende, lukt, kvalitet og historikk som er definert av MENYs eget matlaug.

I MENY Anbefaler-serien finner du skatter vi har løftet opp fra vårt eksisterende sortiment, du finner unike produkter fra leverandører vi har snust og smakt oss frem til i utlandet, og perler fra norske bygder, viker og øyer.

Produktene finner du innefor kategoriene kjøtt & spekemat, fisk & skalldyr, supper & brød og ost & desserter.

MENY-Lauget er et team som jakter på produkter som skal få MENY Anbefaler stempelet på seg. Lauget er dannet for å vise deg hva vi mener er det beste av det beste, og består av de beste i blant oss. Dette er MENY-ansatte som har et glødende engasjement for sitt fag. Noen er kokker, andre butikkslaktere, noen er best på bakervarer, og noen vet alt om fisk. Det de har felles er et ekte engasjement, og en tro på at den som spiser bedre, lever bedre.

Når et produkt skal bli godkjent av MENY-Lauget, blir vi først enige om kvalitetskriteriene produktet skal oppfylle. Dette er krav som går på smak, konsistens, utseende, lukt, kvalitet og historikk. Så skal hvert Laugsmedlem smake, begrunne og gi poeng. Vi jobber etter en nøye definert skala fra 1-9, og ingen produkter i MENY Anbefaler-serien har scoret mindre enn 7. I noen kategorier må de ha over 8. Det tar sin tid å bli godkjent, for eksempel brukte vi to år på å finne den perfekte roastbeef (men når du smaker den, var det verdt hvert minutt).