Pasta med svinefilet og appelsin

Svinekjøtt smaker veldig godt sammen med sødmen fra frukt. I denne oppskriften bruker vi fersk pasta, svinefilet og appelsin, med en smaksrik saus med erter og soyasaus.
Pasta med svinefilet og appelsin

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Tilsett 1 ts finhakket rød chili i stekepanna hvis du vil ha itt mer ”futt” i retten.

Slik gjør du

  1. Skjær svinefileten i fingertykke skiver. Krydre skivene med salt og pepper. Stek svinefiletene i 1 ss smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca 2 minutter på hver side. Løft svinefiletene ut av pannen og la dem hvile på en tallerken.
  2. Ha resten av smøret i pannen sammen med løken og stek til smøret er brunt. Ha i soyasaus, erter, saft og fruktkjøttet fra appelsinen. Kok opp og smak til med salt og pepper.
  3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell vannet av pastaen og damp den tørr. Ha appelsinsausen over i kjelen og bland godt.
  4. Topp pastaen med svinefileten like før servering.