Fristende matpakker
bilde av embelem

Fristende matpakker

Matpakken kan være så mye mer enn kjedelige brødskiver. Med godt pålegg, frisk topping og saftig brød blir lunsjen garantert spist opp! Her finner du smakfulle og litt sunnere tips til matpakken som passer både voksne og barn. 

Perfekt å ha med i matboksen

Matpakke til barn

Synes barna brødskiver er kjedelig mat med mindre det er sjokoladepålegg på? Prøv pizzamuffins eller andre matmuffins, pannekaker eller skinkesnurrer! En matpakke barna vil glede seg til, som i tillegg er litt sunnere. 

Perfekt til barnas matpakke:

Emblem
Varier brødet i matpakken! Hva med å prøve pita, tortilla eller focaccia? Et fylt pitabrød med salat, ost, skinke, paprika og agurk er et godt avbrekk fra brødskiven!

Prøv noe nytt i matpakken

Wraps i matboksen

Hvis du er lei av brødskivene, er wraps et godt alternativ. Her kan du også variere innholdet med hva du har i kjøleskapet. Perfekt for å bruke opp restene og spise variert lunsj!

Emblem
Redd for at maten blir for varm før lunsj? Pakk ned lunsjen med kjøleelementer! Om du i tillegg legger brødskiver og pålegg hver for seg fram til lunsj, slipper du også svett ost og slapp salat.

Spennende pålegg til brødskivene

Brødskiver i seg selv er ikke kjedelig mat, men det kan bli lite variasjon i pålegget. Prøv noen av disse tipsene for en mer fristende matpakke til lunsj.

Brød og rundstykker til matpakken

Varier brødet i matpakken! Hva med å prøve pita, tortilla eller focaccia? Et fylt pitabrød kan være et godt avbrekk fra brødskiven. Har du litt ekstra tid i løpet av en uke, kan du også bake egne brød og rundstykker. Frys ned det du ikke spiser med en gang, og tin samme dag du skal spise dem - da får du ferske rundstykker i matpakken hver dag!

Våre beste brød