Vår egen lasagne

Vår egen lasagne

Middagstips i en travel hverdag? Vår egen lasagne! Velg selv om du vil varme den opp hjemme, kjøpe den helt ferdig - eller om du vil lage den selv.

Lasagne er en pastarett med rund og god kjøttsaus, toppet med parmesan, som gjerne serveres sammen med en frisk salat. For at lasagnen skal bli sikkerlig god, trenger du gjerne god tid på kjøkkenet. Kjøttet og tomatsausen skal helst kose seg på komfyren en stund, og pastaplatene trenger tid i ovnen for å mykne.

Varme opp hjemme eller kjøpe helt ferdig? Du velger!

Lasagne fra  Heat & Eat-disken i middagsavdelingen løser tidsklemmen for deg, og gir deg en god middag med lasagne på få minutter. Alt du trenger å gjøre, er å dra innom din nærmeste MENY-butikk, ta med deg enten en stor eller liten form med lasagne, og varme den i mikroen eller ovnen når du kommer hjem.

Er du på farten får du også vår egen lasagne i Takeaway-disken, som varmes for deg og serveres med parmesan og gresk salat.

Lasagne fra Takeaway-disken serveres i en praktisk boks, og toppes med parmesan. Lasagne fra Takeaway-disken serveres i en praktisk boks, og toppes med parmesan.

Slik lages vår egen lasagne

Det som kjennetegner en god lasagne er en rund og god tomatsaus, og det er nettopp det du får når du velger vår egen lasagne fra Heat & Eat, tipser Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter.

Det finnes mange oppskrifter på lasagne, men dette er MENY-laugets egen, utviklet av MENY sine kokker.

- Vi synes denne er akkurat passe krydret. Med en rund og god tomatsaus, en kremet hvit saus og gode oster er dette et skikkelig godt måltid.

Perfekt når du skal spise middag alene, du er hjemme alene, når ungene trenger et raskt måltid før trening eller når familien har alt for liten tid og alle vil plukke med seg sin favoritt, forklarer Espen.

- Kronen på verket er en topping med parmesan, som gir middagen det lille ekstra.

Ta med deg lasagne fra Heat & Eat- eller Takeaway-disken, ferdig kuttet salat fra salatbaren og rundstykke fra bakeriavdelingen, og du har en komplett middag! Ta med deg lasagne fra Heat & Eat- eller Takeaway-disken, ferdig kuttet salat fra salatbaren og rundstykke fra bakeriavdelingen, og du har en komplett middag!

Vil du god tid, og vil lage middagen selv? Her finner du våre beste oppskrifter på lasagne!

Hjemmelaget lasagne

Dette er vår mest populære oppskrift på lasagne! En klassisk, hjemmelaget lasagne med kjøttdeig, løk, gulrøtter, ostesaus og rikelig med smeltet ost på toppen. Oppskriften på hjemmelaget lasagne finner du her! 

Lasagne er og blir en familiefavoritt! Server gjerne med en grønn salat til. Lasagne er og blir en familiefavoritt! Server gjerne med en grønn salat til.

Enkel lasagne

Her en rask og enkel oppskrift på saftig hverdagslasagne med kjøttdeig, perfekt når du ønsker en lettvint middag. Oppskrift på enkel lasagne finner du her! 

Vegetarlasagne

Det finnes mange forskjellige varianter av kjøttfri lasagne, og her er våre fire favoritter: 

 

 

Hos oss finner du alt du trenger til en rask og deilig middag!