Smaksrike pølser
bilde av embelem

Smaksrike pølser

Pølser er så mye mer enn wiener og grill! Hos MENY finner du et stort utvalg gourmetpølser for enhver smak. Prøv smaksrike pølser som chorizo eller anguspølse - eller hva med en rå salsiccia på grillen? Topp pølsa med syltet rødløk, coleslaw, friske grønnsaker eller srirachamajones. Her er våre beste tips til gode pølser med spennende smakskombinasjoner.

Stekte og grillede pølser

Pølser er som skapt for grill, men er like gode når de stekes i panne. Stek dem på medium varme så de ikke blir brent. Gourmetpølser kan gjerne snittes så de ikke sprekker, dette gjelder ikke de som er rå.

Det gode tilbehøret til pølsene

I tillegg til det store utvalget av pølser, finner du også et stort utvalg av tilbehør. Smak deg gjenom surdeigsbrød og brioche, syltet rødløk, maissalsa, et utvalg potetsalater og nye typer ketchup og sennep. Kjøp det ferdig, eller lag det hjemme.

Prøv noe nytt med klassiske wienerpølser

Wienerpølser blir gjerne spist i lompe eller brød med sennep og ketchup. Vanlig i barnebursdag, i kiosken under arrangementer eller når man vil ha en kjapp middag. Men wienerpølser kan være så mye mer enn bare en pølse i lompe! Prøv noen av disse tipsene:

Enkel og god pølsemiddag

En pølsemiddag kan være pølse i brød, men du kan også bruke pølsene som hovedingrediens i gryter, wok, pastaretter og gratenger. Her er noen tips til enkel og god middag med pølser - som i tillegg er svært populære blant barna.