Smaksrike pølser

Smaksrike pølser

Pølser er så mye mer enn wiener og grill! Hos MENY finner du et stort utvalg gourmetpølser for enhver smak. Prøv smaksrike pølser som chorizo eller anguspølse - eller hva med en rå salsiccia på grillen? Topp pølsa med syltet rødløk, coleslaw, friske grønnsaker eller srirachamajones. Her er våre beste tips til gode pølser med spennende smakskombinasjoner.

Stekte og grillede pølser

Pølser passer perfekt til grillen, enten det er den klassiske ventepølsa, rå pølse, spennende gourmetpølser eller den ordinære grillpølsa. Og er det ikke grillvær, passer disse oppskriftene like godt når pølsene stekes i pannen. 

Det gode tilbehøret til pølsene

I tillegg til spennende pølser, kan man prøve noe helt nytt på de vanlige wienerpølsene og grillpølsene. Løft pølsene til nye høyder med tilbehør som mangosalsa, salsa fresca, guacamole eller syltet rødløk.

Lag selv eller kjøp ferdig

Prøv noe nytt med klassiske wienerpølser

Wienerpølser blir gjerne spist i lompe eller brød med sennep og ketchup. Vanlig i barnebursdag, i kiosken under arrangementer eller når man vil ha en kjapp middag. Men wienerpølser kan være så mye mer enn bare en pølse i lompe! Prøv noen av disse tipsene:

Enkel og god pølsemiddag

En pølsemiddag kan være pølse i brød, men du kan også bruke pølsene som hovedingrediens i gryter, wok, pastaretter og gratenger. Her er noen tips til enkel og god middag med pølser - som i tillegg er svært populære blant barna.