6 gode oppskrifter på vegetartaco Se video

6 gode oppskrifter på vegetartaco

For deg som elsker taco, men som ønsker hjelp til å finne noen skikkelig gode, kjøttfrie varianter - her er våre beste tips!

Selv om du kutter kjøttet, så kan du ta med tacokrydderet videre! Der sitter mye av den gode, velkjente tacosmaken.

Ha tacokrydder på kjøtterstatning, kidneybønner, røde linser eller kikerter. Du kan også bytte ut kjøttet med grønnsaker som squash, sopp eller søtpotet.

Dette er våre beste oppskrifter på taco uten kjøtt:

1. Loaded veggie nachos

Vår aller mest populære kjøttfrie tacooppskrift er denne med sprø nacho chips, masse gode grønnsaker, bønner og smeltet ost.

Server gjerne med rømme og salsa. Og best av alt, denne lager du på under 20 minutter!

2. Taco med søtpotet

I denne varianten er det tacokrydret søtpotet som spiller hovedrollen. Digg tilbehør som syltet rødløk og fetaost gjør at denne skiller seg ut og får en skikkelig god og spennende smak i tillegg til fine farger. 

3. Vegetar quesadillas

Quesadillas er så enkelt som tortillas fylt med ost, og fyllet utover det kan du variere som du ønsker. Brett tortillaen i to, og stek på begge sider i en stekepanne til osten har smeltet. 

Quesadillas kan også tilberedes på grill om sommeren.

4. Enchiladas med stekt sopp og guacamole 

En vegetarisk enchilada fylt med stekt sopp, vårløk og guacamole. Kremaktig fyll og sprø utside gjør dette til den perfekte enchiladaen! Serveres med litt kald rømme.

5. Burritos uten kjøtt

I denne burritoen får du den velkjente tacosmaken, men kjøttdeigen er erstattet med kikerter. Enkel og god middag, eller lunsj!

6. Klassisk taco med Oumph!

Bytt ut tacokjøttet med Oumph!, og lag en kjøttfri taco full av smak. Denne oppskriften kan lett gjøres vegansk ved å bytte ut osten med et vegansk alternativ, og droppe rømmen.