Kjøttfri taco
bilde av embelem

Kjøttfri taco

Kjøttfri tacofredag? Fyll tacoskjell, hjertesalatblader og nachos med guacamole, stekt sopp, tomatsalsa, bønner, vegetardeig, mango, mais og kikerter. Mulighetene er mange og valget er ditt. Vi har samlet de beste tipsene, oppskriftene og produktene for å lage en ultimat vegetarisk taco!

Har du alt du trenger?

Enkel kjøttfri taco

Skal du prøve kjøttfri taco for første gang, eller har lyst til å spise mindre kjøtt? Her er noen gode oppskrifter på enkel taco som både smaker kjempegodt og minner veldig om den velkjente fredagstacoen med kjøtt. 

Ikke glem krydderet! Krydder er en viktig del av matlagingen, både med og uten kjøtt.

Taco med ekstra mye frukt og grønt

Selv om man ikke spiser kjøtt, kan man ha mye annet godt i tacoskjellet! Er du glad i frukt og grønnsaker, finnes det ingen grenser for hva som passer til fredagstacoen. Prøv stekt blomkål, mangosalat eller hva med en frisk agurk og chili.

Det klassiske tacotilbehøret

Ingenting er som en hjemmelaget salsa, tacolefser eller hjemmesyltet jalapeños. Prøv en av våre enkle oppskrifter på det gode tilbehøret for å løfte tacokvelden til nye høyder.

Ikke tid til å lage selv? Vi har alt du trenger til tacokvelden

Tex-mex med vegetarvri

Litt lei av den klassiske tacolefsa? Det finnes mange spennende måter å gjøre tacoen hakket mer spennende. Her er noen gode tips til quesadilla, nachos, enchiladas og annen tex-mex - helt uten kjøtt.