eller bli medlem og spar Trumf-bonus på hele kjøpet
Vareutvalget du ser i nettbutikken er fra MENY Bryn Henteskap. Skal du hente varene i en annen butikk eller få de levert på døren kan du endre dette .
JavaScriptet på siden ser ut til å ha krasjet eller laster veldig tregt!
Se script-konsollen i nettleseren din for mer informasjon.
Matskattstipendet
Hvert år deler MENY ut Matskattstipendet - Norges største lokalmatpris - slik at du skal finne et enda større utvalg av lokale råvarer av høy kvalitet i din butikk. Siden 2015 har vi hvert år delt ut kr. 500.000 - 600.000,- til lokale produsenter som lager produkter av en helt unik kvalitet.
Målet med stipendet er å gi vinneren muligheten til å utforske nye produkter, øke produksjonen eller realisere innovasjonsprosjekter.
Årets vinnere er klare!
Holli Mølle fikk hovedstipendet til prosjektet "Redd Matkornet". Hanasand Gartneri og Gardsbrenneriet ble også heldige vinnere
Finalistene til Matskattstipendet velges ut blant produsenter som MENY-lauget, MENYs egne mateksperter, har reist land og strand rundt for å finne.
Vinnere og finalister av Matskattstipendet 2019
Ask gård fra Buskerud er vinner av Matskattstipendet 2019 og fikk 350 000 kroner for å utvikle Norges første økologiske hverdagssalami. I tillegg fikk Den sorte havre fra Østfold 150 000 kroner for å utvikle nye havregrynprodukter av svarthavre.
Hvasser Asparges fra Vestfold ble årets vinner og mottok et stipend på 500 000,- for å utvikle Norges første hvite asparges. I tillegg fikk Dybvik fra Møre og Romsdal 150 000,- for å gjøre klippfisk mer tilgjengelig og Klokk & Co fra Oslo 100 000,- for å utvikle flere alkoholfrie øltyper.