Julens beste medisterkaker og medisterpølser

Julens beste medisterkaker og medisterpølser

Medister i alle varianter hører med på alt fra ribbetallerken, til julefrokostbordet, juletapas og som deilig restemat. Hos MENY finner du alt du trenger av medisterdeig, medisterkaker, julepølse og sosisser.

Det finnes mange gode medisterpølser og medisterkaker på markedet, og du finner et stort utvalg fra både store og små leverandører.

Her er noen av våre beste medisterkaker og medisterpølser som du får kjøpt til jul.

Gode julepølser av utegris hos MENY

Gode julepølser av utegris hos MENY

Utegrisene på Bjuland lever fritt på store områder og driver med sitt. Det gir julens beste pølser i ferskvaredisken vår!

Julepølse og sosisser av utegris

Med kjøtt fra glade griser, godt krydder og en pølsemaker med lang erfaring i faget får man fantastiske julepølser.

Julepølsene av utegris får du i flere varianter; Kokt, rå og rå, grov julepølse. Du finner dem i kjøttdisken.

Medisterpølser og medisterkaker er et must til jul, og hos MENY finner du det store utvalget Medisterpølser og medisterkaker er et must til jul, og hos MENY finner du det store utvalget

Grøstad julepølser og medisterkaker

Grøstads griser er frilandsgriser som går fritt rundt hele året – ute eller inne.

De bestemmer selv om de vil ta seg en middagslur i solen eller gå i skogen og grave etter røtter. Dette gir smakfulle produkter av veldig god kvalitet. 

Emblem
Medisterfarse- og deig er ikke kun forbeholdt jul. Har du noe til overs kan du lage en saftig svineburger av medisterdeig, eller hva med tradisjonell kjøttpudding av medisterfarsen?

Jacobs Utvalgte julepølser og medisterkaker

En smaksrik julepølse laget av kjøtt fra Jæren Smak svin etter gammeldags oppskrift. Medisterkakene er likedan, og er perfekte om du ønsker tradisjonell julemat med høy kvalitet og spesielt god smak. 

Lag enkel hverdagsmat med medisterdeig

Lag enkel hverdagsmat med medisterdeig

Medisterdeig kan brukes til mye mer enn du tror! Bruk medister til klassiske, hjemmelagde medisterkaker, pølser, posteier, pateer, på pizza, i pasta og mye mer.

Allergivennlige julepølser uten melk eller gluten

Du trenger ikke kutte ned på julekosen med allergi eller intoleranse. Hos MENY finner du flere typer medisterpølser og medisterkaker som er uten både gluten og melk. 

Handle gluten- og melkefritt hos MENY:

MENY har også gluten- og melkefri medisterfarse og medisterdeig om du vil steke selv. Spør våre kunnskapsrike matarbeidere dersom du er usikker!
De beste juleoppskriftene fra Kjartan og MENY-Lauget

De beste juleoppskriftene fra Kjartan og MENY-Lauget

Gode råvarer og smakfulle oppskrifter blir fantastisk julemat. Se våre beste tips og oppskrifter til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt og nøttestek.

Lokalmat til jul

Hos MENY finner du også et stort utvalg lokalmat, eller Matskatter som vi kaller dem.

Håndplukkede produsenter fra hele landet leverer fantastiske julepølser og medisterkaker av skyhøy kvalitet og med fantastisk smak. Prøv en lokal Matskatt til jul!

Dette er noen av Matskattprodusentene du kan finne hos MENY:

  • Metervare - Pølseprodusent basert midt i hjertet av Oslo som lager pølser på gamlemåten. 
  • Jens Eide - Gjennom tre generasjoner har Eide-familien bygd seg opp som en av Norges beste og mest spennende pølsemakere
  • Brødr Ringstad - Lager alt fra kokt skinke til pinnekjøtt, og har et stort fokus på dyrevelferd som gir ypperlig kvalitet.
  • Brødrene Brubakken - Fjerde generasjon pølsemakere som driver en av de få, spesialiserte slakterforretningene som enda er i drift i Norge.