Alt til Halloween

Skal du arrangere Halloween-fest? Det skal ordnes med skremmende kostymer, skummel mat, pynt og det er en selvfølge med en skikkelig godterirunde.
Vi tipser om hva du må huske på for å en skummel og morsom feiring, uansett om festen er for barna eller deg og dine venner.

Server skummel mat og mystisk drikke 

På Halloween skal ikke bare kostymene være skumle, også maten skal være litt ekstra skummel. Et morsomt påfunn som barna garantert vil like, er å lage en mystisk drikk med en litt skummel farge. Finn gjerne på falske ingredienser, det kan være alt fra hjernemasse til vampyrblod.

Grenadine er perfekt for å lage spennende drikke til store og små! Den knallrøde fargen og tykke konsistensen gjør at enhver drikk kan bli skikkelig skummel. Ha den i brus eller annen lys drikke for best effekt.

Grøssende snacks og godteri

I tillegg til den skumle maten og den mystiske drikken, er det en god idé å lage spennende Halloween-snacks. Morsomt på fest for både små og store!

Lag en lekker Halloweenkake

Skal du feire Halloween i år, eller skal på Halloweenfest? Lag en gøyal kake som passer anledningen! Pynt kaken enkelt med spiselig spindelvev på 1-2-3 eller lag en skummel monsterkake med øyne. Her er noen pyntetips til morsomme Halloweenkaker:

Skummelt besøk på døren? 

Ikke glem godteriet, da har du noen rampete knep i vente! Gjør det enkelt - del ut ferdig innpakket godteri! Det finnes mange spennende typer som garantert blir en favoritt hos små monstre og spøkelser