MENY Angus
bilde av embelem

MENY Angus

Vårt aller beste kjøtt

Bak en ordentlig god biff fra MENY Angus ligger lidenskap, god dyrevelferd, norsk natur og en gjeng engasjerte bønder og kokker. Resultatet er kjøtt som har en fantastisk mørhet og marmorering i forhold til annet biffkjøtt - dette er en smaksopplevelse utenom det vanlige!

Vårt beste kjøtt

Lekre retter med angus

Siden anguskjøttet er ekstra marmorert, passer det godt når man vil by på noe ekstra godt. Stek saftige biffer av indrefilet, ytrefilet eller entrecôte - eller hva med å helsteke lekre stykningsdeler som tri-trip, culotte eller flank steak? I ferskvaredisken finner du et stort utvalg Norsk Angus!

Møt ildsjelene bak MENY Angus

Kjøtt er ikke bare kjøtt, og å produsere førsteklasses biffer og stykningsdeler krever sin bonde. Dette er noen av bøndene som leverer MENY Angus.

Angusburger - vår aller beste burger

En fantastisk saftig og smakfull burger med 100% norsk Angus og nøyaktig 22% fett. I blandingen brukes en blanding av rene muskler og ikke sorteringskjøtt, noe som gjør spiseopplevelsen helt unik.

Angus som hverdagsmat

Angus er ikke bare velegnet når du får gjester på besøk eller vil servere biff av høy kvalitet, vi har også pastrami og biffsnadder av Angus som passer til alt fra sandwicher til taco og wok. Begge deler finner du i ferskvaredisken.