Sopp er noe mange forbinder med høsten, men den passer like godt til sommerens måltider. Noen sopptyper, som champignon, er milde i smaken og egner seg godt som tilbehør til pizza, kjøtt, fisk og kylling.
Andre typer derimot, som østerssopp eller portobello har mer karakter og smak, og kan faktisk erstatte kjøtt som hovedingrediens i en rekke retter.
Småretter til lunsj med sopp er både velsmakende og mettende. I tillegg kan den lages i en fei!
Kalde høstkvelder blir ekstra hyggelige med varme gryteretter med høstens smakfulle råvarer. Disse grytene passer like godt til hverdagsmiddagen som til søndagsmiddagen.
Sopp er ypperlig som tilbehør. Den passer til de fleste smaker og kan tilberedes på mange måter.
Trøffel er en eksklusiv og dyr råvare, med en helt særegen aroma. Faktisk er trøffel en sopp som vokser under bakken på røttene til visse tresorter, fritt rundt middelhavet.