Forfriskende drikke
bilde av embelem

Forfriskende drikke

Nyt den varme sommeren med avkjølende, frisk og fargerik drikke. Lag drinker, juice, limonade, smoothie og saft med sommerens frukt og bær, eller by på avkjølende iskaffe, iste eller hjemmelaget milkshake. Vi har samlet oppskriftene som er perfekte for varme sommerdager!  

Hjemmelaget iskaffe

Når dagene blir lange og varme er det mange som gleder seg over å bytte ut den varme kaffen med en kald variant. Hos oss i MENY kan du kjøpe iskaffe ferdig, eller du kan prøve en av disse gode oppskriftene: 

Har du en kaffeskvett til overs etter å ha laget vanlig kaffe? Frys ned kaffen som isterninger. Disse kan du ha i kald melk for enkel iskaffe på 1-2-3!

Hjemmelaget limonade, juice og saft

Server hjemmelaget, kald drikke i solen. Vi gir deg våre beste oppskrifter på syrlig limonade, frisk juice og søt saft.

Lag din egen limonade eller kjøp ferdig

Fast sommerpris - 3 for 2 på Sunniva iste

Spennende drinker og mocktails

Sommerfest, jentekveld eller grillparty? Drinker med frukt, bær og fargerike isbiter er perfekt om sommeren, og det blir stadig mer populært med de friske, alkoholdfrie variantene. 

Har du alt du trenger?

Skal du handle mye drikkevarer? Bestill i vår nettbutikk og få alle de tunge varene levert rett hjem på døren.

Hjemmelaget milkshake

Milkshake går aldri av moten, og er både en fin, enkel dessert eller en avkjølende drikk i sommervarmen. Har du is og melk? Da kan du lage milkshake når som helst! Her er noen gode oppskrifter du kan teste ut når du har lyst på noe ekstra godt

Lag din egen milkshake

Lag gode smoothies

Mye frukt og bær til overs, eller har du lyst på en enkel frokost eller mellommåltid? Smoothies er friske, søte og smaker av sommer og sol. Prøv en av disse oppskriftene på deilige smoothies