Forfriskende drikke

Forfriskende drikke

I varmen er det ingenting som smaker bedre enn en deilig tørsteslukker. Her finner du lekre oppskrifter på friske og avkjølende drinker, limonader, iste, iskaffe og smoothie – perfekt for varme sommerdager!

Hjemmelaget iskaffe

Vanlig kaffe blir ofte litt for varmt på de varme sommerdagene. Da passer det godt med avkjølende og oppkvikkende iskaffe! Prøv en av våre oppskrifter og lag din egen, eller kjøp ferdig.

Faste knallkjøp 3 for 2. Plukk & miks alle Tine iskaffe

Har du en kaffeskvett til overs etter å ha laget vanlig kaffe? Frys ned kaffen som isterninger. Disse kan du ha i kald melk for enkel iskaffe på 1-2-3!

Fristende limonade og fruktdrikk

Frisk, søt og syrlig - en limonade med isbiter er perfekt til varme sommerdager! Hvorfor ikke lage din egen? Det er mye enklere enn du tror, og er ekstra stas å kunne servere hjemmelaget limonade ute på balkongen i solsteken.

Lag din egen limonade eller kjøp ferdig

Spennende drinker og mocktails

Sommerfest, jentekveld eller grillparty? Server forfriskende drinker til! Ingen alkohol er nødvendig, noe som passer perfekt til lange sommerkvelder, båtturer eller en varm dag på stranden. 

Har du alt du trenger?

Skal du handle mye drikkevarer? Bestill i vår nettbutikk og få alle de tunge varene levert rett hjem på døren.

Hjemmelaget milkshake

Milkshake går aldri av moten, og er både en fin, enkel dessert eller en avkjølende drikk i sommervarmen. Har du is og melk? Da kan du lage milkshake når som helst! Her er noen gode oppskrifter du kan teste ut når du har lyst på noe ekstra godt

Lag din egen milkshake

Lag gode smoothies

Mye frukt og bær til overs, eller har du lyst på en enkel frokost eller mellommåltid? Smoothies er friske, søte og smaker av sommer og sol. Prøv en av disse oppskriftene på deilige smoothies