Lag noe godt med avokado

Lag noe godt med avokado

Avokado er en allrounder! Lag guacamole til tacoen, mangosalsa med avokado til fiskemiddagen, eller lag fristende grønne salater. Her er våre beste tips og oppskrifter på alt fra digg frokost til spennende middager med avokado. 

God start på dagen med avokado

Start dagen med avokado, proppfull av gode næringsstoffer. Prøv den i smoothie, på toast, ovnsbakt med egg, eller gjør det enkelt og prøv den populære avokadotoasten.

Umoden, hard avokado? Du kan legge avokadoen i en pose sammen med et eple for å fremskynde modningsprosessen.

Fristende lunsj med avokado

Unn deg en god lunsj med smakfull avokado. Gjør det enkelt med fylte wraps, gode salater eller lekre smørbrød toppet med fersk avokado og reker, roastbiff eller andre godsaker. Her er noen av våre favorittoppskrifter:

Lag en lekker lunsj

Både avokado, guacamole og annet tilbehør mister fort den grønne, freshe fargen. Skvis over noen dråper sitron for å få avokadoen - da holder den på fargen lenger.

Avokado som tilbehør

Avokado passer sammen med det aller meste, så den er en sikker vinner som godt tilbehør! Mango- og avokadosalat smaker nydelig sammen med laks og guacamole er et must til tacoen eller som dip til chips. 

Dårlig tid? Vi har også ferdig tilbehør

Litt grønnere middag med avokado

Avokado metter godt, og den milde smaken passer godt til en rekke middagsretter. Bruk den til alt fra bakt søtpotet til en kremet avokadopasta med masse smak. Prøv en av disse oppskriftene:

Få det du trenger levert hjem

Snacks og småretter med avokado

Lett å servere i porsjoner til mange - avokado er perfekt som forrett, smårett eller til tapas og til og med til dessert. Prøv en av disse rettene nestegang du skal by på noe godt!