Mange tenker på pizza når man snakker om Italia, men italiensk mat er mye mer enn tynn, sprø pizza. Italienerne elsker å lage mat med gode råvarer og mye smak som passer både til hverdag og fest.
Lag i stand en italiensk aften i helgen - her finner du alt du trenger.
En god antipasti bør inneholde en kombinasjon av ost, spekeskinke og spekepølse, grønnsaker, oliven og brød.
Sprø grissini, lekker spekeskinke og fylte oliven er enkel og god mat som passer perfekt for å vekke smaksløkene.
Etter antipastien er det klart for en smakfull primi, eller hovedrett. Det vanligste er en pasta- eller pizzarett, men en smakfull risotto er en fullverdig primi.
Prøv en hjemmelaget, tynn og sprø pizza eller lag en spennende steinsopprisotto - oppskriftene finner du her:
Et godt måltid bør alltid avsluttes med en god dessert, og Italia har mye godt å by på. Server en lekker panna cotta, en affogato eller hva med en italiensk favoritt; tiramisu.