Fløyelsmyk iskrem

Fløyelsmyk iskrem

Det fine med iskrem er at det passer til alle anledninger! Lag iskrem selv, eller se vårt store utvalg av fløteis, sorbet, gelato eller vegansk og melkefri is. Her finner du alle våre favorittoppskrifter, tips og triks for hjemmelaget iskrem og servering. 

Hjemmelaget iskrem

Har du lyst til å lage din egen iskrem? Lag din egen fløyelsmyke vaniljeis, en mager yoghurtis eller prøv en litt sunnere iskrem laget av frosne bananer. Her er våre beste tips og oppskrifter:

Topp isen med noe godt

Iskrem i fristende desserter

Iskrem smaker godt alene i en skål eller på pnine, men er også kjempegodt ved siden av en saftig brownie, med bakt frukt, lune bær eller en fargerik fruktsalat. Se våre tips og oppskrifter her.

Iskake på 1-2-3

En boks med iskrem kan lett forvandles til en lekker iskake. Alt du trenger å gjøre er å hvelve ut iskremen på et passende serveringsfat og pynte til anledningen. Perfekt til barnebursdag, dessert eller når du har gjester.

Lag ferdig iskaken før gjestene kommer, og legg den i fryseren. Deretter kan du ta den fram rett før servering. Superenkel dessert!

Morsomme serveringstips for barna

Server iskremen på gøyale måter! Har du hørt om iskremtaco eller hjemmelaget sandwich-is? Perfekt for barna, enten du vil overraske dem med en gøyal dessert eller la dem være med på å lage isdesserter de kan servere til venner på besøk. 

 

Milkshake for store og små

En fyldig og god milkshake er den ultimate drikken på en varm sommerdag. Har du blender, melk og en is er du godt på vei. Vi liker også å tilsette smaker som sjokolade, karamell eller bær. Se tips under.