Fløyelsmyk iskrem

Fløyelsmyk iskrem

Det fine med iskrem er at det passer til alle anledninger! Lag iskrem selv, eller se vårt store utvalg av fløteis, sorbet, gelato eller vegansk og melkefri is. Her finner du alle våre favorittoppskrifter, tips og triks for hjemmelaget iskrem og servering. 

Hjemmelaget iskrem

Har du lyst til å lage din egen iskrem? Lag din egen fløyelsmyke vaniljeis, en mager yoghurtis eller prøv en litt sunnere iskrem laget av frosne bananer. Her er våre beste tips og oppskrifter:

Topp isen med noe godt

Lag enkel iskake i en fei

En boks med iskrem kan lett forvandles til en lekker iskake på 1-2-3! Alt du trenger å gjøre er å hvelve ut iskremen på et passende serveringsfat og pynte til anledningen. Perfekt til barnebursdag, dessert eller når du har gjester.

Lag ferdig iskaken før gjestene kommer, og legg den i fryseren. Deretter kan du ta den fram rett før servering. Superenkel dessert!

Server iskrem på nye måter

Synes du det er kjedelig å servere iskremen rett fra boksen, eller kun som tilbehør til kaker og bær? Her er noen gode serveringstips som enkelt gjør iskremdesserten til måltidets store snakkis. 

Morsomme serveringstips for barna

Server iskremen på gøyale måter! Har du hørt om iskremtaco eller hjemmelaget sandwich-is? Perfekt for barna, enten du vil overraske dem med en gøyal dessert eller la dem være med på å lage isdesserter de kan servere til venner på besøk. 

 

Iskrem med sesongens frukt og bær

Deilig iskrem med sesongens søte og friske frukt og bær er en klassiker som aldri går av moten. Nyt dem som de er, eller lag noe godt av bærene og la isen blir godt tilbehør.