Våre julepriser

Gode smaker hører julen til og vi har samlet våre julefavoritter som du får til en fast pris resten av året.
Produktene er anbefalt av våre dyktige matarbeiderne, og mange av de kvernes, stekes, skjæres og tilberedes i butikk. Gode julesmaker til god julepris!

Vår beste julemat

Ferdigstekt ribbe, Jæren Smak ribbe, julepølser, veganske vegisterkaker eller nykvernet medisterdeig? Hos MENY finner du det store utvalget av tradisjonell og spennende julemat til julepris. 

Det beste tilbehøret til julematen

Tilbehøret er det som gjør julematen til julemat. God saus, smakfulle poteter og waldorfsalat er et must til julematen vi spiser til jul og nyttår. 

Ferdig juletallerken på 1-2-3

I tillegg til nystekt ribbe fra varmeskapet, har vi også ferdige julemiddager som kun trenger oppvarming. Prøv juletallerken med medisterkaker og julepølser, eller juletallerken med ribbe, medisterkaker og julesaus.  Hver pakke holder til 3 personer. Husk å kjøpe poteter ved siden av! 

God drikke til julens måltider

Rask og god middag i førjulsstria

Det er mye som skal skje før jul, og middag oppi det hele er ikke alltid det man har lyst til å bruke mye tid på. Vi har et stort utvalg ferdige middager som enkelt bare kan varmes, samt et utvalg saftige Angusburgere og laksefilet for deg som ønsker å gjøre litt selv. 

Julepris på fløyelsmyk iskrem

Ingen julemiddag er fullkommen uten en god dessert! Velg mellom et mange smaker på luftig og myk iskrem som setter prikken over i-en på julefeiringen.

Gjør det enkelt med ferdig dessert

Ikke glem pålegget til julefrokosten

Gi bort lekre matgaver til jul

Gi bort noe godt til noen du er glad i! Hva med lekker, håndlaget konfekt fra Jentene på Tunet, eller deilig gløgg og syltetøy? Her er noen av våre favoritter som alle vil sette pris på.

Julekaker for enhver smak

Det blir ingen jul uten de klassiske julekakene! Hvis du ikke har tid til å lage selv, finner du de klassiske julekakene hos MENY, uansett om du elsker smultringer eller brune pinner.

Plukk og miks: 5 stk for 30,-

Klassiske oster til jul

Noen oster må man ikke glemme til jul, og oster som Stilton, Edamer og lekker Heidalsost er intet unntak. Ikke bare er de gode på frokostbordet - de er også fine gaver til osteelskeren eller den som har alt.