Fast knallkjøp på et stort utvalg vegan- og vegetarprodukter

Fast knallkjøp på et stort utvalg vegan- og vegetarprodukter

Hos MENY finner du et stort utvalg smakfulle vegetarprodukter, og nå får du et stort utvalg varer fra VegMe og Go'Vegan som et Fast Knallkjøp.

Utvalget av vegetarprodukter blir bare større og større, og mange er både nysgjerrige på vegetar- eller veganske produkter og kjøtterstatninger.

Da passer det godt at du til enhver tid får 3 for 2 på et stort utvalg produkter fra VegMe og Go'Vegan hos MENY!

3 for 2 - plukk og miks dine favoritter 

Emblem
Utvalget varierer fra butikk til butikk. Savner du noe fra VegMe eller Go'Vegan i din butikk? Spør butikken om de kan bestille inn for deg!

Kortreist vegansk mat fra Go'Vegan

Go'Vegan kom først ut med vegansk og melkefri ost i 2017, og har siden utviklet flere veganske produkter. I 2020 skjøt det virkelig fart med flere typer kjøtterstatningsprodukter som alternativer til kjøttpålegg, kjøttdeig og pølser. 

Produktene fra Go'Vegan produseres i Norge, så her snakker vi virkelig kortreist vegansk mat!

Et alternativ til vanlig gulost var starten på Go'Vegan Et alternativ til vanlig gulost var starten på Go'Vegan
Når du kjøper 3 produkter får du 33% rabatt på hvert produkt. Det betyr at du kan velge 3 ulike produkter og fremdeles få den aller beste prisen.
Veganske alternativ til meieriprodukter

Veganske alternativ til meieriprodukter

Hos MENY finner du flere alternativer til plantebasert erstatning for ost. Vi har blant annet flere varianter av Go Vegan.

Stadig nye produkter

Go'Vegan utvikler stadig nye produkter, og i 2021 kom den første storplaten med vegansk sjokolade i norske butikker, til stor glede for veganere og allergikere.

I tillegg finner du alt fra smørepålegg til margarin, grillpølser, burgere og veganske nuggets i kjøledisken, og med et så bredt utvalg treffer de godt på hva mange savner når de skal spise kjøttfritt eller gå helt over til plantebasert kost.

Du kan mikse og matche som du vil med både VegMe og Go'Vegan-produkter. Det betyr at du f.eks kan kjøpe 2 produkter fra Go'Vegan og 1 fra VegMe og få tilbudet.

Smakfulle veganske alternativer fra VegMe

VegMe er 100% vegansk og laget av råvarer dyrket i Europa. Kjøtterstatningen har god konsistens og smak som minner om kylling - noe som også gjør at produktene fra VegMe kan brukes i de aller fleste retter.

VegMe kan brukes på samme måte som man bearbeider kjøtt, det vil si at man kan steke, grille og koke det.

VegMe har spesielt mange gode og smakfulle kjøtterstatningsprodukter VegMe har spesielt mange gode og smakfulle kjøtterstatningsprodukter

Den gode smaken av umami

Produktene til VegMe smakssettes med kaldrøkt vann og kaldrøkt økologisk rapsolje. Dette gir dem den gode umami-smaken som har gjort produktene til en stor suksess. Prøv selv! 

Stort utvalg erstatningsprodukter

VegMe finner du i kjøledisken og innebærer blant annet kjøtterstatninger for kjøttstykker, kjøttdeig og pulled i tillegg til gode sauser.

I produktserien fra VegMe finner du også ferdige måltider du kun trenger å varme, perfekt for deg som er på farten eller trenger middag i en fei.

3 for 2 på alt fra VegMe og Go'Vegan