MENY satser på vegetar

MENY satser på vegetar

Publisert 16. februar 2018
MENY skal være best på utvalg og valgalternativer. Også innen vegetar! Vi har flere hundre vegetarprodukter og mange av våre butikker har også egne vegetardisker.

For å ivareta dyrevernsvenner, miljøforkjempere og andre som er vegetarianere - samt selv ta miljøansvar, har vi gjennom flere år hatt et godt tilbud av vegetarmat.

Nå ser vi samtidig en sterkt økende vegetartrend som inkluderer alle dem som av og til ønsker å velge bort fisk eller kjøtt - eller som rett og slett vil ha flere alternativer å velge blant i matbutikken. 

Lettere å velge vegetar

I MENY har vi pr. januar 2021 ca. 400 vegetarprodukter, noe som er en dobling på de to siste årene. I tillegg har flere av våre butikker egne ferskvare vegetardisker og dedikerte matarbeidere som gjør det lettere å velge vegetar.

Norges første vegetardisk!

Norges første vegetardisk!

I september 2016 lanserte MENY Norges første vegetardisk på lik linje med kjøtt-, fisk- og ostedisk. Med det gir vi kundene et attraktivt alternativ til kjøtt.

Vi skal ha godt utvalg og fristende vegetaralternativer, og vår vegetarmat skal gi like store smaksopplevelser uansett om det er hverdagsmat eller lørdagskos.

Vi er stolte av vårt vegetarutvalg, og opplever en formidabel vekst!