Paprika og chili

Paprika og chili

Peppers er fellesbetegnelsen på en familie av chilipepper, som går fra de mild, hverdagslig paprika til og hissigproppen habañero. De ulike sortene kan lokke fram intenst sterke smaker, eller gi et lite kick i en mild salat. Prøv deg fram i mangfoldet av smaker!

Stort utvalg av paprika og chili

Krydrede retter med mye smak

Chili og paprika er gode råvarer å smakssette middagen med. Uansett om du vil ha det brennhett eller barnevennlig og mildt, finnes det en chili som passer til rettene. Her velger du styrke, chilitype og mengde selv etter smak! 

Enkel og smakfull middag

Krydre maten med spicy tilbehør

Syltede jalapeños, srirachasaus eller hjemmelaget tacosaus? Med et ekstra kick fra chili får maten en helt ny karakter. Velg din styrke - går du for rød chili, habanero eller kanskje rawit?

For deg som liker det ekstra hot

Lag noe godt med paprika

Paprika er kanskje mest brukt som enkelt tilbehør i en salat eller i skiver på brødskive med godt pålegg. Paprika er en perfekt allrounder til de fleste retter og den milde, sødmefylte smaken gjør seg godt til 

Spicy småretter

Skal du servere tapas, forrett eller har lyst på litt snacks med mye smak? Prøv en av disse gode oppskriftene på krydrede småretter.