Spis grønnere med Hanne-Lene

Spis grønnere med Hanne-Lene

Hanne-Lene er kjent for sine smaksrike oppskrifter som passer like godt for vegetarianere som kjøttspisere. Stikkordene er mye smak, spennende konsistens og retter som er enkle å lage. Vil du spise litt grønnere og litt mindre kjøtt? Vi har samlet noen av Hanne-Lenes favorittoppskrifter du bør teste ut

Selskapsmat og lekre gryter

Skal du ha gjester på besøk? Disse lekre oppskriftene passer godt å servere som søndagsmiddag, selskap eller når du vil by på noe ekstra godt midt i uken. Lag en deilig soppstek, eller hva med en varmende gryte?

Rask hverdagsmiddag

Kjøttfri middag trenger ikke ta lang tid å lage! Lag deilig lasage, one pot pasta eller en superrask linsegryte. Best av alt er alle de gode smakene. Hvorfor ikke prøve en av disse for en kjøttfri middag denne uken?

Prøv noe nytt på tacofredagen

Lag din egen vegetardeig med tacosmak, prøv blomkåltaco for fest på smaksløkene eller ovnsbakte søtpoteter med limedressing og gode krydderier. Her er rettene som løfter tacofredagen til nye høyder:

Kjøttfri burger? Prøv Hanne-Lenes saftige soppburger

Spennende smaker fra hele verden

Vil du by på kosemat, mezze eller bare en kjøttfri variant av gode klassikere, er dette Hanne-Lenes beste tips. Test ut myke bao buns med asiatiske smaker eller en indisk kofta helt uten kjøtt - men proppfull av gode smaker. Husk å lage mangochutney til!