Fast sommerpris på grill- og sommermat

Sol, sommer og varme inviterer til grilling, utemåltider og sene kvelder på terrassen. For at du skal spare tid, har vi derfor gjort klar en rekke nye og gamle favoritter.
Enten du vil grille, spise lunsj på farten eller trenger tilbehør til middagen, har MENY alt du trenger.

Faste sommerpriser på brus brett:

Fast sommerbonus på Jacobs Utvalgte

Hamburger til fast sommerpris

Ingenting er som en saftig burger rett fra grillen. Fast sommerpris får du på våre beste burgere, Angusburgere. Burgerne er laget av 100% Norsk Angus og er vår egen burger-blend som passer spesielt godt på grillen. 

Fast sommerpris på eldorado sauser:

Sommerens beste pølser

Pølser er den perfekte sommermaten. Raskt å varme opp og du finner dem med spennende krydder, kjøtt, ost eller helt plantebaserte. Enten det er ventepølse du foretrekker eller synes pølsa skal spille hovedrollen på tallerkenen, finner du et stort utvalg kvalitetspølser til ekstra god pris i hele sommer

Faste sommerpriser på drikke

Plukk og miks 3 for 2 på Mutti tomater og Caputo mel:

Kjøp bare det du trenger! Velg løsvektvarer eller stykkvarer der det er mulig, så slipper du å måtte kaste restene du ikke får brukt.

Har du prøvd en av disse?

Gjør det enkelt med fisk og skalldyr på grillen

Fisk er superenkelt å grille, og med ferdigmarinerte porsjonsstykker får man enkelt den gode sommersmaken. Prøv klippfiskburger, laksefilet eller grillspyd med scampi på grillen i sommer.

Kjøtt og spesialiteter:

MENY Glaze-/kryddermiks

Stekte kaker fra MENYs kjøkken:

Faste sommerpriser fra bakeriet:

Søte fristelser: