Den beste grillmaten
bilde av embelem

Den beste grillmaten

Vi elsker å grille! Den herlige duften av grill og grillmat er prikken over i-en på måltidet. Alt kan grilles! Prøv deg fram med våre tips og gode oppskrifter som gjør deg til helt på grillfesten.

Det finnes mye godt, ferdig tilbehør til grillmaten. Topp pølsene og burgeren med syltet rødløk, mangosalsa, colaslaw eller srirachamajones.

Grill smakfulle pølser og burgere

En favoritt på grillen hos både barn og voksne er pølse og hamburger. Det finnes mange spennende, smakfulle og saftige pølser og burgere du kan velge mellom. Prøv vår egen Angusburger laget av 100% Norsk Angus, eller en spennende rå, krydret pølse som salsiccia.

Sommerens beste grillspyd

Grillspyd er en enkel måte å kombinere mange spennende smaker på! Her kan du også bruke det du har i kjøleskapet - det eneste du trenger er noen grillpinner. Prøv en av våre gode oppskrifer og  kombinasjoner på smakfulle grillspyd!

God saus, dip og marinade til grillmat

De gode sausene, marinadene, krydderne og dippene er det som gjør grillmaten i en klasse for seg. Smaksrike marinader setter prikken over i-en på kjøttet, mens tilbehør som tzatziki, sricachamajones eller chipotleketchup kan gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme. 

Ikke tid til å lage? Vi har alt du trenger

Fisk på grillen

Fisk egner seg godt som grillmat. Deilige marinader kombinert med det gode fiskekjøttet er en sikker vinner. Det går i tillegg fort å grille fisk. Prøv laksefilet, torsk eller makrell på grillen i sommer.

Saftig biff på grillen

Å grille biff er enklere enn du tror, og du kan også helsteke større kjøttstykker om dere er mange til bords. Skal du grille kjøtt lønner det seg å lete etter godt marmorerte kjøttstykker, da blir biffen ekstra saftig og smakfull. 

Svinekjøtt på grillen

Svinekjøtt er lett å få saftig på grillen, og kler mange smaker og mye tilbehør. Lag pulled pork, grill spareribs eller hva med å grille ribba som ligger i fryseren? Svin er spesielt godt med coleslaw og annet friskt tilbehør. Har du lyst til å prøve noe nytt, kan du servere svinekjøttet med frukt som epler og fersken.

Saftig grillet kylling

Kylling er perfekt grillmat! Det milde kjøttet passer nemlig til de aller fleste smaker, og kan marineres med det meste. Prøv alt fra en god urtesmørmarinade til en spicy ghost chili-marinade. Grillet kylling passer også godt i salater, på brød eller med tilbehør som maiskolber og potetsalat. 

Prøv skalldyr på grillen i sommer

Skalldyr kan også grilles, og er perfekt med en god urtesmørmarinade og godt brød! Mange synes kanskje det virker vanskeligere med fisk og skalldyr på grillen enn med kjøtt, men det er både raskt og enkelt.