Høstens beste desserter

Høstens beste desserter

De gode høstmåltidene fortjener verdige avslutninger. Saftige plommer, smakfulle epler og skogens bær kan passer perfekt i høstens gode desserter og kaker. Vi gir deg våre beste oppskrifter.

Lag noe godt med høstens epler

Ingenting er som en varm eplekake eller eplepai servert med fløyelsmykvaniljeis eller fyldig vaniljekrem. Men epler kan også brukes som kakefyll, til klassiske tilslørte bondepiker eller sprø chips. 

Har du alt du trenger?

Gode desserter med plommer

Plommer er en av mange norske frukter som er i sesong på høsten, og de er på sitt aller beste i august og september. Har du plommer i hagen? By på gode desserter mens de er i sesong, lag syltetøy eller sylt dem hele slik at du kan bruke sesongens plommer langt ut på vinteren.

Lag selv eller kjøp ferdig

Visste du at svisker er tørkede plommer?

Flere høstdesserter med sesongens frukt og bær

Norge bugner av frukt, grønnsaker og bær som egner seg godt i gode kaker og lekre desserter. Pærer, gulrøtter, multer og blåbær er noen av våre favoritter som smaker ekstra godt nå.

By på pai i en fei

Klassiske desserter vi aldri går lei av

Kalde høstkvelder er perfekte for å kose seg med noe søtt - og hva passer vel bedre enn panna cotta med sjokolade, karamellpudding eller sjokoladefondant? Lag herlige desserter som passer perfekt som avslutning på gode måltider eller som litt ekstra helgekos.

Dessert i en fei? Vi har alt du trenger