Den fantastiske høstmaten

Den fantastiske høstmaten

For matglade er høsten den beste tiden på året, da bugner MENY av ferske og fantastiske råvarer i sesong. Få gode tips og våre beste oppskrifter med alt det gode høsten har å by på, alt fra lam-, reinsdyr- og storfekjøtt til frukt, bær og grønnsaker.

Lag noe godt med sesongens viltkjøtt

Når jaktsesongen er i gang, bugner det av smakfullt viltkjøtt som elg og reinsdyr i butikkene. Lag gode gryter eller imponer med møre fileter og sesongens sopp og grønnsaker som tilbehør.

Lekre høstretter til selskap og helgekos

Har du lyst til å lage noe ekstra godt til helgen, en spesiell anledning eller for et selskap? Her har vi samlet våre favorittoppskrifter med høstens smakfulle råvarer. Server møre fileter av reinsdyr, lammecarré med spennende tilbehør eller fristende krabbe.

Lag noe godt av høstens grønnsaker 

Høsten er høysesong for de gode, norske grønnsakene. Gulrøtter, tomater, poteter, sopp, beter og andre smakfulle rotgrønnsaker er på sitt aller beste akkurat nå.

Varmende høstgryter 

Det passer godt med en god, varmende gryte når kveldene blir mørkere og dagene kjøligere. Hos MENT finner du alt du trenger til de gode grytene enten du vil lage en kjapp gryte til middag, eller la gryten putre for seg selv noen timer. 

Lage selv eller kjøpe ferdig? Vi har alt du trenger

Høstens beste tilbehør

Prikken over i-en på ethvert høstmåltid er uten tvil det gode tilbehøret. Hjemmelaget tyttebærsyltetøy, kremet soppstuing eller stekte rotgrønnsaker passer til alle høstens gode retter. Lag selv eller kjøp ferdig - hos MENY finner du alt du trenger 

Avslutt med en søt dessert

Ethvert godt måltid fortjener å rundes av med noe søtt. Høsten bugner av spennende frukt og bær som er perfekte delikate og velsmakende desserter. Hva med å lage en deilig plommekompott, eller å servere varm eplekake med vaniljeis til?