Sommerfriske desserter

Sommerfriske desserter

Våren og sommeren er høysesong for mye frukt og bær - et perfekt grunnlag for mange lekre, friske og fristende desserter. Gjør det enkelt ved å servere iskrem toppet med frisk frukt og bær, eller lag en deilig panna cotta, fruktsalat eller pai av sommerens frukt og bær.

Husk friske bær til desserten

Prøv grillet frukt til dessert

Grillen er ikke kun for hovedretten, desserten kan også grilles! Prøv å legge frukt som vannmelon, fersken eller annanas på grillen. Varmen gjør dem ekstra søte og runde i smaken, og passer perfekt til iskrem eller hakket sjokolade og nøtter.

Lyst på noe ekstra søtt? Marshmallows er alltid godt å grille, og varm, nygrillet marshmallow passer godt til frisk frukt.

Lag en frisk fruktsalat

Saftig, søt og frisk frukt er perfekt til dessert eller som en liten snack på varme sommerdager. Server gjerne med vaniljekesam, yoghurt, pisket krem eller iskrem. 

Enkle og gode sommerdesserter

Med søte frukt og bær er det ikke mye som skal til for å få fram de gode, friske sommersmakene. Prøv en enkel panna cotta med ulike frukt og bær, eller hva med bær med sjokoladetrekk? Har du frukt og bær tilgjengelig, er det enkelt å diske opp med lekre, friske desserter på 1-2-3.

Gjør det enkelt med ferdige desserter

Server fløyelsmyk iskrem til dessert

Iskrem er vår favorittdessert i sommervarmen, og det er ikke rart! Ikke bare finnes det mange ulike smaker, det er også et stort utvalg forskjellige typer! Felles for dem alle er at de er avkjølende og smaker ekstra godt på en varm sommerdag.