17. mai frokost
bilde av embelem

17. mai frokost

Det nærmer seg 17. mai, og mange inviterer de aller nærmeste til en lang og smakfull frokost. Server gode alkoholfrie drinker, varme og kalde frokostretter og hjemmebakte brød og rundstykker. Her er våre beste tips og oppskrifter til frokostbordet:

Pynt til maifesten med flaggets farger

Godt pålegg til frokostbordet

Brød og rundstykker er uunnværlig til en norsk frokost, og godt pålegg er minst like viktig. På store dager som 17. mai kan du diske opp med spekemat, roastbiff, skinker og gode påleggsalater. Husk også det gode tilbehøret som friske grønnsaker og salat.

By på god spekemat 

Norsk spekemat er en av favorittene på frokostbordet til 17. mai. Server et enkelt spekefat, eller gjør litt ekstra ut av det og server sammen med melon, dadler, hvit asparges eller en god ost.

Vi anbefaler disse til spekefatet:

Trenger du litt hjelp med spekefat, snitter eller påleggsfat? Bestill ferdige fat i din lokale MENY-butikk. Vi legger gjerne opp både store og små fat. Husk å bestille i god tid!

Hjemmelaget brød og nystekte rundstykker

Har du tid til å bake er det lite som smaker bedre enn nystekte rundstykker og brød. Vårt beste tips å bake eltefritt, så får du mer ro på morgenen. Ønsker du å gjøre det helt enkelt, så har vi et stort utvalg veldig gode brød og rundstykker som du raskt kan steke hjemme og servere varme. 

Gode drinker og mocktails

Om du ikke vil gå for en vanlig champagnefrokost, eller ønsker alkoholfrie alternativer er det mye godt du kan servere gjestene. Du kan servere iskald juice, eller hva med spennede alkoholfrie drinker til frokosten?