Brød og rundstykker

Brød og rundstykker

Ingenting er som rykende ferske hjemmelagte brød og rundstykker! Vil du gjøre noe ekstra ut av søndagsfrokosten eller har litt ekstra god tid? Da er er det perfekt å bruke tiden på hjemmebakst!

Her har vi samlet våre beste oppskrifter, tips og inspirasjon som kan gjøre brødbaksten enda litt bedre. 

Ikke tid til å bake selv? Hos MENY får du nystekte brød - hver dag

Saftig, hjemmebakt grovbrød

Nystekt, rykende ferskt grovbrød er en perfekt måte å starte dagen på, og som i tillegg holder deg mett lenge. Prøv en av våre gode oppskrifter på grovbrød og grove rundstykker!

Lag ditt eget surdeigsbrød

Det tar litt tid å få i gang en surdeigsstarter, men til gjengjeld vil du kunne lage surdeigsbrød i lang tid framover! Prøv selv - det er slett ikke så vanskelig som du tror.

Fint brød og luftige rundstykker

Perfekt til rekesmørbrødet, helgekosen eller når man har lyst på noe luftig og godt! Fine brød og rundstykker er skikkelig kosemat, og de passer til utrolig mye god mat! Serveres som tilbehør til middagen, eller rykende ferske med deilig syltetøy - her er det kun fantasien som setter grenser.

Fylte brød og horn

Fylte horn og annen brødbakst kan være fin matpakkemat, et enkelt mellommåltid eller når du har lyst på noe skikkelig digg til helgemiddagen. Favoritt hos både store og små!

Stort utvalg kvalitetsbrød hos MENY

I bakeriavdelingen finner du nystekte kvalitetsbrød for enhver smak. Alt fra luftig loff til saftig, grove speltbrød, dagens rundstykker og brød fra lokale bakerier. I tillegg kan du kjøpe brødene halvstekte, slik at du kan nyte nystekt brød når du selv ønsker.