Litt sunnere hverdagsmiddager
bilde av embelem

Litt sunnere hverdagsmiddager

Det store spørsmålet «hva skal vi ha til middag i dag?» stilles flere ganger i løpet av uken. Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager. En god og litt sunnere hverdagsmiddag trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Vi gir deg våre beste tips, for store og små!

Emblem
Litt sunnere middager? Gjør grønn salat til et fast innslag på middagsbordet! Du kan også ha en enkel grønn salat til de enklere måltidene som ferdigmat og pizza.

Har du alt du trenger?

En fargerik tallerken

Fyll tallerkenen med fristende grønnsaker, bønner, linser, nøtter, fullkornsprodukter og gjerne noe kuttet frukt og bær. Dersom dette er utgangspunktet kan du føle deg ganske trygg på at resultatet blir godt på smak og godt for kroppen!

Lag noe godt med fisk

Det finnes mange gode middager med fisk! Trikset for å få smakfull, saftig fisk er å ikke overbehandle fisken. Med en skvis sitron og friskt tilbehør, er fiskemidddagen med ett mye mer spennende. Har du lyst til å lage en enkel og god fiskerett? Prøv en av disse oppskriftene:

-30% på et stort utvalg fersk fisk hver tirsdag

Gjør favorittmiddagen litt sunnere

Å spise sunnere betyr ikke at du må kutte ut kosemat som pizza og taco. Gjør heller favorittene litt sunnere! Du kan velge grovere pizzabunn, ha mer grønnsaker i tacoen - eller ha en enkel, grønn salat ved siden av 

Lag fristende tilbehør til middagen

Er du en som synes kokt brokkoli og poteter kan bli litt i kjipeste laget? Fortvil ikke - det finnes så mye annet godt du kan servere til maten! Lag smakfulle stapper, salater eller prøv noen nye smaker til hverdagsmaten. Her er noen gode oppskrifter du bør teste ut:

Synes du salat er kjedelig tilbehør? Ha oppi litt bær, nøtter eller en god skvis sitron. Du kan også prøve dressinger som balsamicoeddik eller bringebæreddik for ekstra smak på salaten.

Dårlig tid? Vi har ferdig tilbehør:

Emblem
Tilsett ferske grønnsaker i ferdigsupper- og gryteretter. Da får du et sunnere måltid og mer av den gode smaken.

Flere gode middagstips

Fremdeles usikker på hva det blir til middag idag? I serien "Ukens middag under 20 minutter" har vi mange gode middagstips med få ingredienser. Her ser du noen av disse: