Alt til konfirmasjon

Planlegger du konfirmasjon, eller skal lage mat til konfirmasjonsselskap? Vi har samlet våre beste tips og oppskrifter til festen! Trenger du litt hjelp, tilbyr MENY også catering med ferdige retter til koldtbordet og skreddersydde konfirmasjonskaker. 

Mat til konfirmasjonsfeiringen

Skal dere ha selskapet på et lokale som tilbyr matservering, eller hjemme med koldtbord og buffet? Uansett er et godt tips å starte med å spørre konfirmanten hva hun eller han ønsker å servere på den store dagen. 

Klassisk koldtbord til konfirmasjon

Koldtbord har lenge vært en sikker vinner når man serverer mange. Her finner alle noe de liker, noe varmt, kaldt og godt tilbehør. Det er i tillegg enkelt å lage og mange retter kan forberedes god tid i forveien.

Har du alt du trenger?

Skal du lage mat selv? Gryteretter er et godt valg når man skal servere mange gjester. Server sammen med ris eller godt brød.

Bytt ut koldtbordet med tapas

Vil du ha et koldtbord med moderne vri, er tapas et godt valg. Tapas er småretter med spennende smaker, gjerne med opphav i Middelhavsområdet. Disse smårettene passer dessuten like godt i store og små selskaper.

Festkaker til kakebordet 

Et bugnende kakebord er en fast tradisjon når det inviteres til konfirmasjon. Ofte tilbyr gjester som nær familie og bakeglade venner seg å hjelpe til med kakebakingen. Det er en hyggelig og fin gest, hvor man både avlaster vertskapet og deler kakegleder. 

Dårlig tid? Vi har ferdige kakemikser og kaker