Konfirmasjon

Konfirmasjon

Skal du planlegge konfirmasjon eller hjelpe til med å lage mat eller servere i et konfirmasjonsselskap? Vi tilbyr catering, skreddersøm av konfirmasjonskaker, fristende oppskrifter og andre råd. 

Mat til konfirmasjonsfeiringen

Skal dere ha selskapet på et lokale som tilbyr matservering, eller hjemme med koldtbord og buffet? Uansett er et godt tips å starte med å spørre konfirmanten hva hun eller han ønsker å servere på den store dagen. 

Skal du lage mat selv? Gryteretter er økonomisk og ypperlig når man skal servere mange gjester. Server sammen med ris eller godt brød.

Server en 3-retter 

Å servere tre retter krever ofte mer av vertsskapet sammenlignet med et koldtbord eller en gryterett. Men dersom det er et mindre selskap er det vel fint å servere et skikkelig festmåltid med forrett, hovedrett og en lekker dessert. 

Festkaker til kakebordet 

Et bugnende kakebord er en fast tradisjon når det inviteres til konfirmasjon. Ofte tilbyr gjester som nær familie og bakeglade venner seg å hjelpe til med kakebakingen. Det er en hyggelig og fin gest, hvor man både avlaster vertskapet og deler kakegleder.