Fristende koldtbord

Fristende koldtbord

Koldtbord passer perfekt til årets små og store begivenheter, og mye kan kjøpes ferdig eller ordnes i forkant. Enten du skal ha koldtbord til konfirmasjon, bursdager eller 17. mai har vi alle samlet alle oppskriftene du trenger.

Få alt du trenger levert hjem

Varme retter til koldtbordet

Å ha noen varme retter på koldtbordet setter prikken over i-en, og er gjerne hovedattraksjonen på et koldtbord. Server dine favoritter som vårruller og grillspyd eller gode, gamle klassikere som varme karbonader med stekt løk.

Dårlig tid? Kjøp ferdig og varm opp rett før servering:

Retter du kan lage i forveien

Mange av rettene til et koldtbord kan lages i forveien og serveres kaldt, eller varmes rett før servering. Husk at du også kan kjøpe mye ferdig, så slipper du å stresse før den store dagen.

Trenger du litt hjelp med å legge opp spekefat, trekke hel ørret eller lage skalldyrfat? Vi hjelper deg gjerne! Hør med din lokale MENY-butikk hva de kan tilby av catering.

Enkel fingermat, snitter og småretter

Et koldtbord skal bestå av mange ulike retter, så hvorfor ikke servere enkle lefseruller og fristende snitter i tillegg hovedrettene på koldtbordet? Her er noen forslag til smakfulle, enkle retter du kan servere som garantert vil falle i smak.

Gjør det enkelt! Kjøp ferdiglaget og serveringsklar potetsalat, aioli, roastbiff og karbonader, så slipper du å stresse på festdagen.

Godt tilbehør og salater til koldtbordet

Minst like viktig som hovedrettene er det gode tilbehøret. Ikke glem salater, fristende tilbehørsretter, dipper og dressinger. Her er alle oppskriftene du trenger for å lykkes med det gode tilbehøret.

Godt brød og focaccia til maten

Et koldtbord er ikke fullkomment uten rundstykker, brød eller focaccia til maten. Har du god tid kan du bake selv, men du kan også kjøpe halvstekt i din lokale MENY-butikk og steke rett før servering. Perfekt når man har dårlig tid eller ikke ønsker å bake selv, men fremdeles kunne servere nystekt brød!

Desserter og kaker til koldtbord

En søt avslutning er en selvfølge etter et velfylt koldtbord. Du kan gå for et rent kakebord med ulike kaker, desserter i porsjonsstørrelser eller noe midt i mellom med litt av alt. Det er gjerne vanlig med èn hovedkake eller dessert på kakebordet, så husk å lage nok til alle!

Gjør det enkelt med ferdige desserter