Valentine's Day

Valentine's Day

14. februar

Er du klar for å gjøre ekstra stas på din kjære 14. februar? Overrask med en romantisk middag til den du er glad i! Her finner du tips og forslag til valentines middag og søte fristelser og valentinekaker som smaker ekstra godt på kjærlighetens dag.

Søte fristelser til Valentines Day

Start dagen med en god frokost

Har du god tid på morgenen, kan du diske opp med en god frokost til kjæresten din. Hva med hjerteformede egg, nybakt brød eller gi din kjære frokost på sengen?

Husk blomster til din utkårede

Romantiske retter for to

Overrask din kjære med noe godt til middag! Ta den helt ut med en lekker og velsmakende treretters meny, eller gjør det enkelt med en god pastarett eller favorittpizzaen. Trenger du litt inspirasjon til retter som kan nytes med noe godt å drikke og levende lys? Vi har samlet våre favoritter:

Med god tid på kjøkkenet kan man trylle fram de beste retter. Hvorfor ikke prøve dere på noe godt dere vanligvis ville spist på restaurant?

Lag noe godt til middag

Avslutt med en søt dessert

En valentinsmiddag er ikke komplett uten en deilig dessert. Server klassikere som sjokoladefondant, fløyelsmyk iskrem, kremet panna cotta eller bli inspirert av disse oppskriftene:

Dårlig tid? Kjøp ferdige desserter av høy kvalitet

Valentinsdagen markeres med hjerter og rød farge. Hvorfor ikke bruke rød konditorfarge eller rød frukt i desserten?

Gjør det enkelt med lekre småkaker

Feire kjærligheten med gode kaker

Frister det mer med en kake enn panna cotta og sjokolademousse? Bak en saftig og smakfull kake som dere kan kose dere med på Valentines Day.

Rekker du ikke bake? Vi har ferdige kaker