Snarveien til en god middag

Snarveien til en god middag

Ofte ligger mye av den beste smaken i tilbehøret. Prøv en ny salat, en ny dressing eller en ny marinade, og lag en ny vri på en gammel favoritt. Vi har samlet våre beste oppskrifter på alt fra syltet rødløk til fargerike salater, hummus, poteter på nye måter, sauser og dressinger.

Gjør det enkelt med ferdig tilbehør

Vi har det store utvalget, slik at du kan velge om du vil kjøpe tilbehøret ferdig, eller kjøpe ingrediensene og lage selv fra bunnen.

Sauser, dipper og dressinger

Ofte er det godt med en god saus, en kremet tzatziki, en pesto med urter eller bare godt smør. 

Godt med rotgrønnsaker og poteter

Rotgrønnsaker og poteter er allsidige og kan både ovnsbakes, kokes og stekes. Bruk dem til gratenger, ovnsbakte blandinger, pureer, stapper, supper og potetsalater. 

Friske salater som tilbehør

Friske, sprø grønnsaker kan gi massevis av farge og smak til en rett. Et godt tips er å tenke ulike farger og konsistenser når du setter sammen en salat. Bruk gjerne urter, sitron, nøtter, frø og oliven som smakshevere, og varier med gode oster og dressinger.

Syltede grønnsaker

Syltede grønnsaker har blitt veldig populært, og syltet rødløk er en av våre mest populære oppskrifter. Eddik og sukker gir grønnsakene en søt og syrlig smak. Se oppskrifter på hvordan du kan sylte hjemme.