Julekaker og julebakst
bilde av embelem

Julekaker og julebakst

Søt og smakfull bakst hører julen til. Her har vi samlet våre beste oppskrifter, inspirasjon og gode tips som sikrer at julekakene blir en suksess. Husk også at du kan kjøpe alle de kjente og kjære julekakene om du ikke har tid til å bake selv - vi har dem alle! 

De 7 slag til jul

De syv slag består av pepperkaker, sandkaker, fattigmann, goro, berlinerkranser, krumkaker og serinakaker. Lag alle, eller bare dine favoritter. 

Emblem
Julekakene holder lenge i en lufttett beholder. Begynn med julebaksten i god tid, så slipper du å stresse rett før jul!

Kom i julestemning med julens bakverk og kaker

I tillegg til de klassiske 7 slag, er det mange andre småkaker og bakverk som både lukter og smaker av jul. Bak deilige julekaker, kokosmakroner, smultringer og kakemenn i adventstiden.

Ikke tid til å bake? Vi har ferdige julekaker

Ingen jul uten hjemmelaget kransekake

Kransekaken har en fast plass på både kakebordet og til kaffen uansett årstid og anledning, men den er en av kakene vi er spesielt glade i til jul. Lag din egen eller kjøp ferdig - hos MENY finner du alt fra mandler, ferdig kransekakedeig og helt ferdigbakt kransekake. 

Allergivennlige julekaker

Mye av julebaksten inneholder gluten, melk og egg som gjør at mange ikke kan spise de gode julekakene. Det ønsker vi å gjøre noe med! Her er våre beste oppskrifter på glutenfri, laktosefri og melkefri julebakst, slik at du som har allergi eller intoleranse kan spise julekake hele julen.

Emblem
Husk også at noen julekaker er naturlig allergivennlige. Kransekake, risboller og vepsebol er naturlig glutenfrie.

Hjemmelaget julegodt

Brente mandler, kokosboller, karameller og marsipan er perfekte å lage, servere eller gi bort i julen. 
Hva med å lage julegodteri og snacks med barna i førjulstiden?