Egg til alle måltider

Egg til alle måltider

Har du egg har du mat, sies det. Egg kan brukes til alt fra en god frokost til fristende lunsj, middag eller noe godt til kvelds. Her får du fristende tips om egg til frokost, lunsj og til middag.

Fristende frokost og lunsj med egg

Egg er en perfekt måte å starte dagen på, enten alene eller med brødskiver, som eggerøre eller omelett. I tillegg er egg god lunsj - spesielt på hjemmekontoret. Egg er rask mat, og med enkle grep kan du få en lekker lunsj på 1-2-3!

Egg er rask og næringsrik mat! Har du dårlig tid, er det fort gjort å koke eller steke egg. Ha dem på godt brød med litt salat og grønnsaker på. Perfekt hurtigmat!

Lag en klassisk omelett

Omelett passer til frokost, lunsj, middag og kvelds - en skikkelig allrounder! Et godt tips er å bruke opp rester av grønnsaker eller pålegg du har i kjøleskapet. Nesten alt passer godt i en omelett.

God ost til omelett

Smakfulle middager med egg

Egg gir et godt grunnlag for mange middager, spesielt pai eller som smakfullt tilbehør i salater, supper og i wraps. Prøv en god middagspai eller en smaksrik spansk tortilla med poteter.

Visste du at du finne ut hvilken gård egget kommer fra? Søk etter "Finn ditt egg" på prior.no og skriv inn det de det 8-sifrede nummeret som er stemplet på egget.

Matskatter - Norske egg av høy kvalitet

Egg er en fantastisk allrounder som er like god for seg selv, som den er i både middager og desserter. Flere produsenter har en unik tilnærming til eggproduksjon, noe som også gir spesielt velsmakende egg. Her kan du lese mer om dem:

Søte fristelser og desserter med egg

Egg et et must i de fleste kaker og i mange desserter. Lag alt fra eggedosis til rullekake, vaniljekrem, arme riddere, sjokolademousse eller marengs. Har du egg har du nemlig et godt utgangspunkt for de aller fleste søtsaker.

Lag selv eller kjøp ferdig: