VegMe - fersk vegetar med fantastisk smak

VegMe - fersk vegetar med fantastisk smak

VegMe er velsmakende mat uansett hvor mye eller lite du er opptatt av det vegetariske. Vi i MENY er stolte av å være eneste dagligvare som selger den veganske serien i Norge.

Hva er VegMe?

VegMe er 100% vegansk GMO-fri soyaprotein, dyrket i Europa. VegMe passer for kokker, veganere, vegetarianere, fleksitarianere og kjøttelskere som vil spise fornuftig, klimavennlig og er opptatt av sunn, god og smakelig mat. 

VegMe er et utmerket alternativ på middagsbordet og består blant annet av pulled, farse/vegetardeig, biter og dressinger. 

Smak og bruk

Konsistensen og smaken kan sammenliknes med kyllingfilet og svinefilet, og smaken minner om stekt kylling og magert lyst kjøtt, som gjerne tilsettes ulike spennende krydder.

VegMe kan brukes på samme måte som man bearbeider kjøtt, det vil si at man steker, griller og koker det.

VegMe - null kjøtt, 100% matglede til jul

VegMe - null kjøtt, 100% matglede til jul

VegMe er velsmakende, kjøttfri mat uansett hvor mye eller lite du er opptatt av det vegetariske. Her får du 5 gode og enkle vegetarretter med smak av jul.

Produktserien har i en periode blitt servert på hoteller og kantiner rundt omkring i Norge levert av Bama, men nå skal det norske folk endelig få tilgang til produktene i dagligvarebutikkene også - kun hos MENY. 

Det er imponerende hva den oppfinnsomme kokkefamilien Schönemyr har fått til. De har nemlig utviklet en revolusjonerende metode for kaldrøking av vann, olje og soya. Her brukes ekte røk, noe som gir en helt unik umamismak.

Historien bak VegMe

Den svenske familien Schönemyr ville lage vegetarisk mat som hadde det beste fra begge verdener. Svaret på den utfordringen var en helt ny oppfinnelse klekket ut av Lasse, som sammen med kona Pia og sønnen Hampus, utgjør hjerte og hjerne i VegMe.

Hampus, Lasse og Pia Schönemyr Hampus, Lasse og Pia Schönemyr

Og løsningen? Soyabønner tilsatt ekte røk for en unik umami smak!

Veganere, vegetarianere, fleksitarianere og folk som rett og slett liker at den beste maten også er sunn, har kastet seg over VegMe i Sverige. Når Grand Hôtel i Stockholm med sine to Michelin-stjerner ble den første storkjøkkenkunden, visste Pia, Lasse og Hampus Schönemyr at de virkelig hadde skapt et fantastisk produkt.

Norges første vegetardisk!

Norges første vegetardisk!

I september 2016 lanserte MENY Norges første vegetardisk på lik linje med kjøtt-, fisk- og ostedisk. Med det gir vi kundene et attraktivt alternativ til kjøtt.