Med enkle grep kan fredagstacoen løftes til nye høyder! Bytt ut kjøttdeig med saftig biff, kylling, laks eller torsk. Server alt fra klassisk taco til fajitas, burritos, quesadilla, enchiladas og nachos og by på hjemmelaget guacamole, salsa eller tortillalefser. Her er våre beste tips og oppskrifter!
Vi elsker kjøttdeig i tacoen, men hvorfor ikke bytte den ut med saftige, møre biffstrimler? Lag deilige fajitas, burritos eller prøv nye smaker til den velkjente kjøttdeigen på tacokvelden. Her er noen gode oppskrifter du bør prøve:
Bruk gjerne laks, torsk eller scampi i taco. Det smaker veldig godt, enten med tacokrydder eller som ceviche der man tilbereder rå fisk i syre fra lime. Topp med frisk koriander.
Mild kylling passer godt til de fleste smaker, og egner seg dermed godt til taco og tex-mex - enten du liker det hot eller milde, enkle smaker. Hvorfor ikke lage spicy fajitas eller fristende enchiladas?
Ingen taco er fullkommen uten tacokrydder, salsa, tortillalefser eller guacamole. Hvorfor ikke servere hjemmelaget tilbehør til tacoen neste gang? Prøv noe nytt med mangosalsa, din egen syltede jalapeño eller chunky guacamole - det er enklere enn du tror!
Sitter du igjen med rester av tacomiddagen? Har du mye igjen kan du enkelt blande en lunsjsalat eller lage restewraps. Her er noen av våre beste tips til hvordan du enkelt kan bruke opp restene:
Taco kan lages på mange måter, og vi har allerede tipset om quesadillas, nachos, burritos, tacosalat og restevarianter. Har du enda ikke funnet din favoritt? Hva med én av disse?