Enkel middag på under 20 minutter
bilde av embelem

Enkel middag på under 20 minutter

Hva skal vi ha til middag? Et av de mest stilte spørsmål i norske hjem. Ukens middag under 20 minutter løser problemet for deg, med kun 4 ingredienser! Hver uke kommer det to nye, enkle middagsoppskrifter til ekstra gode priser. 

Ukens middag denne uken:

Tips til variasjon

Dersom du gjerne vil lage noe basert på ukens tilbud, men disse to ikke falt helt i smak, la deg også inspirere av disse rettene:

Kjappe middager med laks og ørret

Fiskemiddag trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende. Her har vi samlet gode og raske fiskeretter med laks og ørret som enkelt lages ferdig på 20 minutter. Enklere blir det ikke! 

Laks og ørret er ganske like på smak, så du kan fint bruke ørret i oppskrifter med laks og omvendt.

Torsk og hvit fisk til rask og enkel middag

Vi gir deg enkle og gode middagstips med hvit fisk i hovedrollen! Hvit fisk kler mange smaker og smaker kjempegodt med gode sauser, pesto og grønnsaker. Server fisken ovnsbakt, stekt eller i en gryte. Hva med å prøve en av disse raske oppskriftene:

-30% på et stort utvalg fersk fisk hver tirsdag

God og rask middag med kylling

Kylling er populært til både hverdagsmat og festmåltilder. Det er kanskje ikke så rart når smaken er mild og passer til det meste av tilbehør og i de fleste retter. Trenger du litt ny inspirasjon til kyllingmiddagen? Prøv en av disse oppskriftene:

Ferdiggrillet kylling for ekstra raske middager

Gå innom Ukens Middag-disken neste gang du er i din lokale MENY-butikk. Her er det sauser og tilbehør av høy kvalitet som kan passe godt til flere av ukens middager.

Enkle hverdagsretter med svin

Svin er kjapp og enkel mat, og spesielt svinekotelettene er populære både på grillen og i stekepannen. Visste du at svin passer godt til søt frukt? Prøv fersken eller eple til middagen om du vil prøve noe nytt!

Emblem
Har du lyst på en litt sunnere middag? Bytt ut kjøttdeigen med karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig!

Lag noe godt med kjøttdeig

Kjøttdeig og karbonadedeig er perfekt å ha for hånden når du skal ha en rask middag. Enten du vil lage pizza, en klassisk pastarett, gryte eller grateng passer kjøttdeig perfekt! Har du ekstra dårlig tid? Tilsett kjøttdeig i MENYs smakfulle middagsbaser. Middag på 1-2-3!

Perfekt for raske middager

Raske og barnevennlige middager

Er det ikke alltid barna spiller på lag når middagen skal serveres? Du trenger ikke ty til usunn eller lite næringsrik mat selv om barna setter seg på bakbena av vanlige middager. Prøv fiskekaker, fiskepinner eller kjøttpølser og server god saus og grønnsaker til.