Koteletter med rødvinssaus

Svinekoteletter med rødvinssaus

Svinekoteletter med rødvinssaus

Under 20 min

Torskefilet med hvit saus

Torskefilet med hvit saus

Torskefilet med hvit saus

Under 20 min
Aldri mer spørsmålet «hva skal vi ha til middag»! MENY sine kokker har utviklet en serie med hverdagsmiddager som består av bare 4 produkter, og som er ferdig på under 20 minutter. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer, og det beste av alt: vi har samlet alt du trenger i én disk.

HEAT & EAT

produktbilde
4 for 3

En wokrett skal ikke «flyte» i saus, sausen skal bare «glaze» alle ingrediensene i woken så den blir saftig og smakfull.

Espen Schøning Lie

Leder av MENY-Lauget

Kjøttbollene til MENY har et kjøttinnhold på ca. 90 %, som er høyt sammenlignet med andre ferdigstekte alternativer.

Kim Ronny Larsen

Kokk og medlem av MENY-Lauget
Emblem
I ferskvarediskene våre, kan du velge delikatesser og råvarer som er tilberedt, filetert, marinert eller forberedt av våre egne kokker og fagfolk. Her er det ferskvare og kompetanse som står i fokus.

For å gjøre det enklere å spise mer grønnsaker har vi utviklet en fyldig tomatsaus med masse grønnsaker i. Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien, også gir jo grønnsakene mye smak.

Espen Schøning Lie

Leder av MENY-Lauget
Emblem
Noen ganger skal det bare en liten skive sitron eller et dryss urter til for å heve en rett enda noen hakk.

Økt forbruk av krydderurter gjør det enklere å redusere bruken av salt ved matlaging. I tillegg til gode smaker inneholder ferske urter også viktige vitaminer og antioksidanter som kan gi helsegevinster.

Emil Myrvang

MENY CC Vest
Emblem
I MENY har vi vårt eget Laug som jakter på de gode smakene og har et brennende engasjement for å finne unike produkter som skal få MENY Anbefaler stempelet på seg.