Karbonadedeig
39,90/pk
400g, u/salt og vann
man-lør
Torskefilet
39,90/pk
2x140g, Lerøy (142,50/kg)
man-lør

Gratinert kjøttform

Gratinert kjøttform

Gratinert kjøttform

Under 20 min
  • %
    produktbilde
    kr 39,90
    Før kr 59,90 kr 99,75 /kg

    Karbonadedeig 5%

    u/Salt og Vann 400g

    Tilbud t.o.m. 25/11
  • %
    produktbilde
    kr 29,90
    kr 59,80 /kg

    Tomatsaus

    m/Grønnsaker 500g Meny

    Ukens middag
  • %
    produktbilde
    kr 19,90
    kr 66,33 /kg

    Potetmos m/Løk

    300g Meny

    Ukens middag
  • %
    produktbilde
    kr 36,90
    kr 123,00 /kg

    Revet Ost

    Original 300g Tine

    Ukens middag

Torskefilet med paprikasaus

Torskefilet med paprikasaus

Torskefilet med paprikasaus

Under 20 min
  • %
    produktbilde
    kr 39,90
    Før kr 59,90 kr 142,50 /kg

    Torskefilet

    2x140g Skinpack Lerøy

    Tilbud t.o.m. 25/11
  • %
    produktbilde
    kr 19,90
    kr 90,45 /kg

    Paprikasaus

    Kremet 2dl Meny

    Ukens middag
  • %
    produktbilde
    kr 24,90
    kr 83,00 /kg

    Ratatouille

    300g Meny

    Ukens middag
  • %
    produktbilde
    kr 29,90
    kr 99,67 /kg

    Poteter Ovnsbakte

    m/Timian 300g Meny

    Ukens middag
Aldri mer spørsmålet «hva skal vi ha til middag». MENY sine kokker har utviklet en ny serie hverdagsmiddager som består av bare 4 produkter, og som er ferdig på under 20 minutter. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer, og det beste av alt: vi ar samlet alt du trenger i én disk.
I ferskvarediskene våre, kan du velge delikatesser og råvarer som er tilberedt, filetert, marinert eller forberedt av våre egne kokker og fagfolk. Her er det ferskvare og kompetanse som står i fokus.

For å gjøre det enklere å spise mer grønnsaker har vi utviklet en fyldig tomatsaus med masse grønnsaker i. Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien, også gir jo grønnsakene mye smak.

Espen Schøning Lie

Leder av MENY-Lauget

Kjøttbollene til MENY har et kjøttinnhold på ca. 90 %, som er høyt sammenlignet med andre ferdigstekte alternativer.

Kim Ronny Larsen

Kokk og medlem av MENY-Lauget

Økt forbruk av krydderurter gjør det enklere å redusere bruken av salt ved matlaging. I tillegg til gode smaker inneholder ferske urter også viktige vitaminer og antioksidanter som kan gi helsegevinster.

Emil Myrvang

MENY CC Vest
I MENY har vi vårt eget Laug som jakter på de gode smakene og har et brennende engasjement for å finne unike produkter som skal få MENY Anbefaler stempelet på seg.

En wokrett skal ikke «flyte» i saus, sausen skal bare «glaze» alle ingrediensene i woken så den blir saftig og smakfull.

Espen Schøning Lie

Leder av MENY-Lauget
Noen ganger skal det bare en liten skive sitron eller et dryss urter til for å heve en rett enda noen hakk.