Ukens Sunnhetsbonus

Nå lanserer vi «Ukens Sunnhetsbonus» hos MENY. Det betyr at du hver uke får 25 prosent Trumf-bonus på ett utvalg sunnere produkter. Produktene skifter fra uke til uke, men vil være sunne, populære og gjerne sesongbaserte. Se etter skilt med Ukens Sunnhetsbonus!

Vi fornyer Sunnhetsbonusen

Dagens Sunnhetsbonus, som har gitt deg 7% Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, grovere brød og fersk fisk hos MENY, avsluttes 4. januar 2018. Som en erstatning har vi allerede nå innført nyheten Ukens Sunnhetsbonus!

Ukens Sunnhetsbonus er løkse hele utvalget her

Alle Trumf-medlemmer får Ukens Sunnhetsbonus!

Du trenger ikke å registrere deg for å få Ukens Sunnhetsbonus, den får du automatisk som Trumf-medlem.

Dersom du ikke allerede er Trumf-medlem, kan du bli det her. 

Enklere å velge sunt

I MENY ønsker vi å stimulere til sunnere handlekurver. Samtidig erfarer vi at vi må ha aktive kampanjer og oftere løfte frem ulike sunne produkter for å motivere til økt forbruk av sunnere varer. 

Nettopp derfor lanserer vi Ukens Sunnhetsbonus med nye tilbud hver uke. 

Produktene som inngår i Ukens Sunnhetsbonus skifter fra uke til uke, men felles for dem er at de er sunnere, populære og gjerne sesongbaserte. Det vi

l i utgangspunktet være mye frukt og grønt, men det kan også være grovere brød og fisk.

Ukens Sunnhetsbonus er bare en av mange rullerende tilbud. Se også etter ukens fisketilbudukens fiskemiddag på under 20 minutterukens grovere brød til fast knallpris og våre 4-5 ukentlige tilbud på frukt og grønt for å nevne noen sunne tilbud.

24% + 1% = 25%

På kassakvitteringen din vil det stå «24 prosent ekstra Trumf-bonus» under produktene i Ukens Sunnhetsbonus. Dette fordi du i tillegg får 1% Trumf-bonus på hele din handel, hvilket til sammen gir deg 25% Trumf-bonus på produktene i Ukens Sunnhetsbonus.

Ønsker du å vite mer om avviklingen av eksisterende Sunnhetsbonus - les her

Relaterte artikler