Plantebasert grill- og sommermat

Plantebasert grill- og sommermat

Du trenger ikke begrense deg til salater og grønnsaker for å spise kjøttfritt i sommer. Lag lekre vegetariske retter med smak av sommer - og helt uten kjøtt. I tillegg finnes det et stort utvalg erstatningsvarer som vegetarburger, vegetarpølser, vegansk ost og mye mer. Vegetar-grillmat er enklere enn du tror!

Vegetarburger og vegetarpølser på grillen

Du trenger ikke bruke lang tid på kjøkkenet for å ha god grillmat. Hos MENY finner du et stort utvalg vegetar og veganske hamburgere som enkelt kan grilles som en vanlig burger. Perfekt å grille i parken eller på stranden, og kan enkelt toppes med mye godt! Prøv syltet rødløk, vegansk chilimajones eller en vegansk aioli.

Lyst til å krydre eller marinere din egen burger? Velg en formbar vegetardeig og krydre etter ønske. Hjemmelagde burgere - helt uten kjøtt!

Grønnsaker på grillen

Grønnsaker trenger ikke være  tilbehøret når man skal grille. Mange av dem kan bli hovedattraksjonen på både grillen og tallerkenen. Prøv noen av disse oppskriftene på grillen i sommer!

Det gode tilbehøret

Grillmaten er ikke det samme uten det gode tilbehøret! Sauser, dipper, brød og focaccia, coleslaw og friske salater er det som gjør måltidet til noe som smaker av sommer. 

God sommermat helt uten kjøtt

Du trenger ikke ta til takke med en kjedelig salat om du ikke spiser kjøtt. Fyll på med ost, sprøstekte kikerter, kjøtterstatning eller bakte grønnsaker. Vegetarmat er langt i fra kjedelig! Prøv en av disse oppskriftene:

Emblem
MENY har et stort utvalg vegetariske og veganske varer. Disse finner du i Fri For-skapet eller markert med Veggie.